Sakaryali54 Elfnr valla bn cok tekmeleynce bildigin kolik bebek muzigi yaziyorm onu dinletiyorm ve aninda sakinlesiyo sok oldum bnde anne karnnda bile ise yaradi.sanirm bizm bebel kolik olcak ki bu muzigi seviyor.esim kesfetti bunuda
Msalbyrk blackberry118 evet aslnda önceden telfndan aciodum ama beyn dalgalaryla alakali bse okumstm artk ne kdr dgruysa . Snra kendim okumaya karar verdm ☺
Azrazerin Enstrümantal müzikler Ve https://youtu.be/Sszd5L4F1m8 chopin, farid farjad ☺️ Normaldede şarkı sevmem dinlendirici rahatlatıcı müzikler severim☺️
Hafizeipek Elfnr D&R dan anne karnındaki bebekler için alfa dalgası adlı bir CD aldım içinde karışık klasik müzikler var onu dinliyoruz ama benim uykum geliyor dinlerken geçen gün köpeğim bile sırt üstü uyudu klasik müzikten 😆😆
Hafizeipek reinamm bu benim neden aklıma gelmedi ya çok üzüldüm şuan bebeğim bundan mahrum kaldığı için kanki 😟
Hafizeipek reinamm evet hem köpeğim hem papağanim var köpek dünyanın en güzel şeyi tüylü sevgilim benim 🐶🐾🐾
reinamm Hafizeipek benim de var. Ama eşim çok üzerime geliyor birine ver diye🙄 çocuğa zararlı olurmuş çok tüy dökermiş
Hafizeipek reinamm benim köpüş yazlikta bahçede annemle babam bakıyor benim evim apartman diye pek getirmiyorum çünkü bebekliğinden beri deniz kenarında bahçede büyüdü çok hakeretli evde rahat durmuyor küçük köpek değil çünkü benim ki labrador
Hafizeipek reinamm köpek asla verilmemeli bence o da bir evlat mesela ben tek çocuğum köpeğim kardeşim gibi benim 😆 bebek olduğu diye köpeği vermek kardeş gelince büyük çocuğu sokağa atmakla aynı şey benim için