GULSE23 Doğum hikâyemi de yazacam ama ondan önce yaşadığım bu sorunu atlatmam lazım yardımınıza ihtiyacım var. Sol göğüs ucum yara oldu çok ağrı yapıyor nasıl önleyebilirim acaba
Esoo0698 GULSE23 Ben hakiki zeytinyağ kullanmıştım üstünede göğüs pedini takmıştım 4 günde falan iyi olduydu
Sevval0308 GULSE23 kesinlikle tahinin üstünde çıkan yağı sürün yikamaniza gerek yok on dk içinde emiliyor ve sonuç mukemmel
Busraterim GULSE23 bana kremler işe yaramadı anne sütünü sürüp üstüne gümüş kapak kullandım düzeldi, gümüş kapak kullanırsanız altına krem sürmemeniz gerekiyormuş ben ilk zamanlar kremle kullanmıştım işe yaramamıştı
Aslaninannesi01 GULSE23 gümüş kapak kullanmanızı öneririm düzenli kullandıktan sonra yara hassasiyet olmaz
-Nur1999- İlk dogumumda benimde çok oldu zeytin yağı çok iyi geliyor göğüs pedi kullan birde cnm Insallh bunda olmaz
AyFa1608 Tugceeeeeee1 onu bilmiyorum ama kozmetiğe giriyor galiba o yüzden reçetesiz de alablirsin diye düşünüyorum bi sor istersen gidemezsen de yakınında herhangi bir eczaneyi ara sor
saitkereminannesi02 GULSE23 Ne kullandıysam geçmemişti oğlumda vazelin çok iyi gelmişti emzirdikten sonra sürüyordum tekrar emzirirkende yıkayıp emziriyordum