Mutlulukkk Bu ikisini aldim ve arastirayim dedim burada. Ve bazi basliklarda ikisini beraber kullanmamak gerektigi yaziyordu. Bende arada kaldim.Doktora 2gun once gittim ve soramadim malesef. Bu ikisinin beraber ayni gun kullanimi hakkinda sizin doktorunuz herhangi bir sey dedi mi? Eczaneye sordugumda bir skinti olmaz ama 1 saat arayla kullanin dedi. Emin olamadim ben yine de..sizlere bi sorayim dedimm.
Birbebetoannesi Mutlulukkk Farklı şehirlerde 4 doktora gittim kullandığım ocean mummy dedim yeterli dediler ama d vitamini vermediler mesela
Badem_gozlum_ Mutlulukkk ben şuan regenesis Max kullanyrm ebe d vitamini miktarı içinde az o yüzden damlani da kullan demişti bittikce ebem veryr devit 3 ücretsiz
DnzTnr Mutlulukkk ben de ocean ve d kullanıyordum ama bı kaç gün kullandım tadı çok rahatsız etti doktora söyledim oda dediki zaten oceanda yeterince d var kullanmak istemezsen kullanma dedi bende o gün bugündür bıraktım sadece ocean mummy kullanıyorum
Yenibirii Mutlulukkk bende o sekilde ikisini kullaniyorum. Dokotruma güveniyorum ilac konusunda özen gösteriyor. Bide vitaminden zarar gelmez bence, cok gelen böbreklerden atiliyor diye biliyorum😁
Mutlulukkk Gulserencan tamamdir cok tesekkurler. Ben yine de 1gun arayla kullanayim madem nolur nolmaz 😂
Mutlulukkk Birbebetoannesi hmmm🤔 gerci oyle oldugu icin brlkte kullanilmasin diyen de varmis sanirm. Neyse tesekkurler cevap icin ,😍
Seldaca Doktor bana da ocean mummy kullaniyorsan decavite gerek yok demişti ama ille de kullanma demedi.
Mutlulukkk DnzTnr hmmm. Ben bir daha gittigimde sorayim artik o zman ama o vakte kadar bir gun arayla kullanayim inşaallah 🙄 cevap icin tesekkurleeer🌺🌺
Mutlulukkk Yenibirii ya peki sey soracagim, gynoferro sanol da var bende.onu da kullanabilir miyim acaba birlikte? Bilginz var mi yani sizinn? Vitaminde olsa sanki sknti olabiliyormus ya. Oyle gordum burada ama bilemiyorum 🙄
Yenibirii Mutlulukkk canim şöyle söyleyeyim.. 12dan beri ocean kullaniyorum. Suan 16. Haftadayim bu hafta itibariyle kullandigim ilaclar şu şekilde.. ocean, magnezyum, demir ilaci, d vitamini. Bide mide bulantilarim oluyor prilama devam ediyorum
Mutlulukkk tubiii11 bnde iste en azndan doktorla tekrar gorusene kadar oyle yapayim dedim de bakalimm 🙄
Zeynep1601 Mutlulukkk doktorum tek ocean mumy başladı 13 haftada doğuma kadar tek bununla gideceğiz dedi başka takviye kullanmıyorum bana çok iyi geldi bu takviye emzirirken bile devam etmeyi düşünüyorum saçlarıma cildime çok iyi geldi 😍