MerveKrmz Kizlar sat e gore 8+4 gunluk hamileyim. Fakat kesem kucuk suan 10mm ve keseye gore gec dollenme olmus olabilir 5+1 gozukuyosun dedi doktor ilk baktiginda. Asil sorum su kese var bebek gorunmuyo usg vajinal baktik ama erken dedi. 1 hafta once kahverengi lekelenmem basladi acile gittim normal dediler 4gun sonra normal kontrolumde doktoruma bahsettim yerlesiyodur dedi yine normal dedi. Simdi hastaneden geldim siddetli kasik agrisi ve pihti dusurmeyle gittim usg baktik kese duruyo dusuk yok yatacaksin dedi ben bu isten hicbisey anlamadim evdeyim yatiyorum ama icim hic rahat degil napmam lazim yasayan varmi nolur yardim edin.
Hatunnn MerveKrmz canm yapabilcegin bsey yok biraz dinlenip bekliceksin igne ve ya ilac vermedi mi doktorun? Yani allah korusun sagliksiz bi olusumsa zaten ne yaprsan yap dusukle sonuclanicak ama bi sorun yoksa kanamalarin devam etsede ilk 3 ay normal olabiliyor gecer merak etme bekleyip gormek gerk. Benm kanamalarim oluyordu bi anda kesildi gecti cok sukur ayaklarini uzat dinlen canim
Emali MerveKrmz kesinlikle kalkma ayakların yukarda olarak yat canım benimde kanamam olmuştu kırmızoydı ama benim diğer arkadaşın dediği gibi kötü bi durum varsa düşer zaten Allahtan gelen bişi sen elinden geleni yap sadece wc için kalk başka türlü zorlama kendini nasipte ne varsa o olur bol bol dua et bide iğne serum falan yapmadılar mı?
Pinkyy MerveKrmz canım 5.haftada kese gözükebilir ama bebek gözükmeyebilir daha çok küçük ama ilaç vs birşey vermedi mi doktor lekelenme için,sadece dinlen mi dedi,için rahat etmediyse başka doktorada git olmassa
MerveKrmz Hatunnn yok kuzum igne yada ilac hicbisey vermek istemedi dilersen burda yat evde istirahat edemem dersen dedi ama dusuk gozukmedigi icin onleyici biseye gerek duymuyorum dedi uzandim bakalim evde insallah benimde kesilir kanamam
Askim38 Canim bende 5+5 gunlukken ogrendim hamile oldugumu. Ilk gittigimde doktor bebegi gormedi zaten keseyi gordu. Suan insaAllah birsey yoktur. Endiselenme bekle sabret 2 hafta sonra zaten olusmus olucaktir bebek o zaman kalp atisini bile duyarsin annesi. :) ve de kirmizi ve pembe renk olmadigi sürece korkma. Agri cekmende normal vucudun bebege yer aciyor:) allah yardimcin olsun icini ferah tut:)
MerveKrmz Askim38 Askim38 insaAllah canimm bizde yakin zamanda hayirlisiyla kalp atislarini duyabiliriz o kadar endiseyle gittim ki bugun resmen kurtaja hazirlamistim kendimi 😭
MerveKrmz Emali evet oyle dediler canim ayagimin altina yastik koyduk uzaniyorum umarim tutunur melegim pes etmez ve hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz cok endiselendim pihti dusunce 😞
MerveKrmz Pinkyy yok canim vermedi sadece yatip dinlen dedi agri surecek kotulesicek olursam yarin farkli bi hastaneye gitmeyi dusundum
Sdffby Mümkün olduğu sürece doktora geç git bence çünkü doktorlar bakarken bile bebeği düşürebiliyorlar. muayne ederken felan ister İstemez zaten kanama oluyo ve çok yeni olduğu için sana tutunma dönemleri şuan