1anne2bebek__ Busel kız şu @MadameHappy34 bi hayırlısıyla doğurdum dese vallahi oturum ağlayacağım o kadar doldum ki 🙄🙄🙄
Busel 1anne2bebek__ al benden de o kadar doguramiyom diye aglicam arkadaşım Bi gitti dogurdu bugun🤣 doktorumuz bile aynı
MadameHappy34 Cicegim38 Cicegim38 ilkay_01 Yazmelegi_ Burnumageliyoduslkmsn meryem_96 inscnmya Esrayunus eknsnsr98 kahvesever__ 61lazkizi61 Busel cahilelafanlatamazsinyorulmaa 1anne2bebek__ ceylangokce_05 Tugce1506 Tugce1506 Seldaca Seldaca Tufan_aras 1anne2bebek__ Esrayunus Busel Hepinizden Allah razı olsun kızlar, açılmam 6 cm oldu,Şuan iğne sayesin de hiç bir şey hissetmiyorum çok iyi 3 gündür uyumadıgım için bol bol uyuyorum.. 🥲 bu iğneyi bulandan Allah razı olsun,yaşadığımı hissettim resmen. Doğum sonrası yorgunluk olurmuş ama hiç önemli değil.. Şuan sancılar 120-130 u buluyor hiç dayanamazdım.
Esrayunus Tugce1506 aşko prenses doğum normal doğuyorsun vajınal 4 cm den snra belden assgı hıssetmıyorsun ıkınma yapıyorsn acı yok ben çok korkym doğumdan sezeryan dmsyrdm snra bunu bulunca aklıma yattı ama bılgı almaya clsyrm ıste yapanlar memnun mu
Tugce1506 MadameHappy34 inşallah sabaha kalmaz doğurursun canım bebeğine kavuşunca bütün ağrın geçer inşallah ❤️
MadameHappy34 Busel Burnumageliyoduslkmsn ipekayliz cahilelafanlatamazsinyorulmaa usenmedimyaptimbirvelet 1anne2bebek__ 7 cm oldu şuan 🫣 hala beklemekteyizzz
ipekayliz MadameHappy34 Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah bende prenses doğum ıstiyorum doğum dan sonra inşallah bizi de bilgilendirirseniz dualarim sizinle 🤲
Esrayunus ipekayliz senın ne kdr kaldı doğuma bacım ben kasımda Ins dogcak bende prenses ıstym benden önce dogarsan bana bılgı ver 🥹🥹🥹🥹💕🥹😟🥹🥹💕💕
usenmedimyaptimbirvelet MadameHappy34 gelip senin yerine ben doğurcam artık doğurduğum halde hadiii doğur artık
1anne2bebek__ İnşallah fırt diye doğmuştur bizim ağa @MadameHappy34 🤗😀 yoksa bana bu gece de uyku yok anneemmmm 🤣