Haticeozturk Sedafirat allahım analı babalı büyütsün uzun ömür versin canim özel değilse eşiniz neden cezaevinde ınsallh ida en kısa zamanda çıkar yavrusuna kavusur
Kaderyas0327 Haticeozturk amcasının suçunu üstlenmişti kaçak idda oynayıtıyordu amcası o yüzden denetimli imza atıyordu karakola imza atmayı unutunca 2 kere içeri aldılar saolun bu arada 🙏🏻
Mutluluk71 Kaderyas0327 canimm gözun aydin Alalah analı babalı büyutsün insallah 😍😚 sabirsizlikla bekledim senin doğurmani 😂
Kaderyas0327 Mutluluk71 ay çok saolun vallahi sizlerde en kısa zamanda sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Merobebe Kaderyas0327 sağlıkla büyütün inşaallah. Bende normal i çok istiyordum ama ikiz olunca sezeryan olacak mecbur. İnşaallah benimde güzel geçer 😍🤗🤗
cemilev Kaderyas0327 Gözlerini kendi sütun ile silebilirsin aklında bulunsun antiseptik özelliği var damlat pamuğa sil canım Allah anali babalı saglikli büyütmeyi nasip etsin insallah
Kaderyas0327 cemilev amin canım saol evet onu deniycem diyorlar hep sütünle sil diye ama inan varya göğüslerimin ucu yara oldu çok canım yanıyor kendim sağamıyorum bebek emerken bile canım çok yanıyor
Kaderyas0327 [bilinmeyen] uyuşturmadan taktılar hatta ben çok korkuyordum anlattıklarından dolayı dedim ebeye hatta uyuşturduktan sonra takma ihtimali yok mu diye hayır dediler taktı ve hiç acımadı çıkartırken de hani ameliyattan sonra ilk yürüyüş yaptırıyorlarya o zman çıkarttılar o zamnda hiç hissetmedim sadece lavaboya girdiğimde afedersin çişimi yaparken yanma oluyordu oda olucak yani ama öyle anlattıkları gibi korkunç birşey değil korkma 😇☺️
cemilev Kaderyas0327 Hadi ya Allh yardımcın olsun cnm tetra yaprağı kaynat suyuyla temizle sürekli birde e vitamini kapsüller var onlar da iyi geliyor cnm kardeşim Ağustos ta Doğum yaptı onunda kötü olmustu bunları denedi ve ıslak bırakmadı hic geçti cnm