EdaByrc Merhaba kızlar bütüne kadar internet instagram üzerinden bişeyler alıp dolandırıldığınız sayfalar oldu mu olduysa yarınki alışveriş yapıcak olan arkadaşlara fikir olsun ben bitane yazim dolandırılmadım ama az daha dolandırılacaktım Gamzenin atölyesi
5melekannesi EdaByrc Sayfa olarak değil ama arkadaş diye güvendiğim biri tarafından dolandırıldım aşkım 😂😂😂😂
Melekler12 EdaByrc aşkım sayfa olarak hiç alışveriş yapmadım başıma böyle bı olayda geçmedi ama en kısa sürede biri tarafından çok yanılma yaşadım 😅😅😅😅
Oykum_06 EdaByrc ayy ben unuttum ama minikgiyim mi öyle bişeydi ilk defa instagramdan sipariş ettim 150 tl dolandırıldım 🫠
gulten_01 Zeyzey_1405 aynı sayfadan bende sipariş verdim 11 şubatta hala ürünüm gelmedi paramı atın dedim atarız dediler sizler dolandırıcısınız dediğimde paranızı atmayı kabul ediyoruz dolandırıcı olsak sizi engeller iletişimi keseriz dediler en sonunda yine bekledim ettim yine tık yok ağzıma geleni saydım bana dün pazartesi günü kargonuz elinizde olur dediler ama burada bu yazıyı görünce içim tekrar kötü oldu siz sipariş mi verdiniz nasıl anladınız anlatır mısınız lütfen
Smysmysmy1 EdaByrc İnstagramda odo.desing 1450₺ lik bir alışveriş yaptım bir masa alacaktım dolandırıldım
Senayl34 EdaByrc parami zor aldım 4-5 aydır ne para alan ne de siprs alan varmış baskı baskı ustuune zar zor aldim