Daha 12 günlüğüz baslarda ilk 5 gün falan yapmıyordu özellikle son günler de hep yapıyor,emziriyorum ama binbir zorlukla kan ter içinde kalıyorum resmen…meme ucunu tutuyor aslında tam emmeye başlıyo bi kez cekiyo ağlayıp pat diye bırakıyor,bırakırken damağindan ses çıkıyor hatta öyle sert bırakıyor ki damaklarına zarar vercek diye de korkuyorum sonra tekrar tutuyo tekrar bırakıyor en az 10 dakika bu tekrarlanıyor asla susmuyo ve tutmuyo bir şekilde en son bırakmadan emmeye devam ediyor ama o kadar zor oluyor ki bu az önce 20 dakikaya yakın ağladı hatta susmadı tutmadı da hiç bir sekilde en son kayınvalidem kucakladi götürdü öyle sustu gelince emer mi bilmiyorum daha kaç gün oldu ama çok yoruldum başına gelen var mı ne olur yardımcı olun neden oluyor bilmemek daha sinir bozucu…pozisyondan değil bu arada çünkü yatarak,oturarak,yastıklı,yastıksız her sekilde denedim hepsjnde aynı şeyi yapıyor,sütümde var desem ki süt gelmiyo sinirleniyo vs meme ucumda küçük değil hatta büyük diye tutamaz diye korkuyordum ama tutabiliyo tam vakumlandı mı bırakmıyor devam ediyo emmeye basta tam vakumlanmayınca sinirleniyo onuda anliyorum hadi o yüzden tutmuyo diyorum ama bazen iyice vakumlandığı halde basta anlattığım gibi defalarca çıkarıyor ağzından…mama vermiyorum bu arada desem ki biberona alıştı tutmuyo oda yok napcağımı şaşırdım artık ya uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama derdimi anlatabilmek için….bazen gazı oluyor sıkıyor vs o yüzden tutmuyo ama bazen gaz olmasa da yapıyor var mı başında gelenn,yada ne yapabilirim akıl verecek olan var mı hep böyle mi devam edecek 🥺🥺
Postu kidste açtım ama buraya da yazim belki burdan çıkar yardımcı olacak 🥲