Nurranne Ayaklarım bacaklarım ellerim heryerim resmen ödem 30.haftaya girdim yürüsem sisiyor dinlensem sisiyor. Neyapmam lazım tavsiye verin lütfen
Melekavsr Nurranne aynı durumdayım maalesef tuzu 0 a indirdim yediğime içtiğime hep dikkat ediyorum yürüyüşlerimi aksatmıyorum ama inmiyo
Pnrpnr_ Nurranne merhaba, hemsire tuz çok ödem yapıyor birden sisersin dikkat et demişti. Tuzu kes demişti sizin de aklınızda bulunsun 💕
Dudu1988 Nurranne bol suuuu makarna pirinç kızarma tatlı hepsini kes bol su yürüyüş inanılmaz iş görüyor
Tugbis25 Benim ilk kizimda oyleydi cok erken sismeye bSladim haftada 3-4 gun mutlaka yuruyus yapiyordum ama balon gibi olmustum doktorum vucudumun su tuttugunu ve atamadigini soyledi dogdugu hafta normale dondum endise etme o yuzden
Nurranne Tugbis25 yürüsem şişiyor agrı giriyor yürümesem yine şiş zaten bitki çayı falanda icemiyoruz nasıl gececek bilmiyorum 😞
Melekavsr Dudu1988 maalesef bol su da çok fazla ödem yaptı bende sıvı tüketimini de dengede tutmak lazımmış
designermoms Nurranne iyi siz yine tetikte olun benim de ödemim çok fazlaydı kötü şeyler yaşadım çok dikkat edin
Mozlemm Bende aynıyım birden şiştim ellerim ayaklarım yüzüm ve tansiyon çıktı bende tuzu azalttım yatsam şişiyorum hareket etsem yürüsem dk başı tuvalet sıkıntım var su içmeye çalışıyorum ama bebek aşırı baskı yapıyor doğuma 2 ay var nasıl olcak bilmiyorum
Kubra-ulas Nurranne perşembe günü doktoruma söyledim çok şişiyorum diye doğurmadan ödemin gitmeyecek dedi 🤦♀️
Nurranne Melekavsr aa öyle mi belki hafta ilerlediği içindir. Onunla mı baglantılı acaba bende oldum 2 defa