myangelson Alymus kanamam fazla olmadı ilk gunler lohusa pedi kullandım sonra normal pedlerin gecesini kullandım ara ara akıntıya döndü sonra kırmızı kana çevirdi 2 kere falan tamamen bitmesi 50 günü buldu sonrasinda da adetim geldi
e_dmr Alymus benim hastanede lavaboya çıktgmda cok kanamam olmustu,sanki icim orda boşalmış gbi. Evde kullanmadım birsey. 9 ay sonrada regl dönemim başladı.
Beriiil Alymus 6 marta sezeryan oldum kanamam yogun değildi hep geliyordu 40 çıktıktan sonra kesildi beyaz akıntı geldi bi kaç gun durdu tekrar kan geldi ama leke tarzi yogun değil gene durdu son bi kaç gundur tekrar geliyor ne zmn biticek bende bekliyorum
e_dmr Alymus bilmem bebegim 9 aylikken regl olmaya basldim. Tabiki olmayinca o dönemde insan sisiyor 😮💨😮💨
Merveincim Alymus uzun zamandır regl olmayınca ve bu kadar uzun sürmesi ay tövbe yarabbim walla gına geldi. Bir an önce bitsin diye bakıyorum 🙈
Merveincim Alymus bende öyle 🙈 kendime sabrım yok hatta. kadın olmak çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun