Havi Ben de rüyamda hep erkek bebek görüyorum hep kucağımda ya da böyle biraz büyümüş.. ama biliyorum ki başkasının oğlu hep. Kardeşim ya da bi tanıdığımın.. Böyle rüya gören var mı, başkasının bebeği diye? Cinsiyetiniz?
Rstasar Meltem1234 bende surekli erkek cocuk goruyodum cevremdeki herkes senin ilk cocugun erkek olacak diyordu hatta ben o kadar erkek hissediyordum ki ..ama kiz 🤣🤣🤣 tam tersi de olabilir 🤓hatta ilk basta doktor erkek dedi sonra kiz dedi .:)
yagmurtpl Rstasar ya ben de birkaç kere rüyamda pembe renk filan gördüm direk kız bebek görmedim, çin takvimi de erkek diyor, ben bazen kız bazen erkek hissediyorum, öğreneceğimiz günü iple çekiyorum 😍🙏
Zeyneb99 Meltem1234 bende aynisini goruyorum 17+2 olduk biz 14 haftalikta doktor erkek dedi ama ben her gun kiz goruyorum ruyamda hatda emzirirken bile detayli ultrasyonu bekliyorum bakalim nolucak
Seymameva Meltem1234 ben 🙋🏻♀️ Koz gördüm haftalık isim gördüm sonra doğum yapmışım erken doğum olmuş annem getiriyor bak kızına çok sağlıklı diyor bebeğim gülüyor öyle ve ilk andan beri hep kız hissettim 💕
Arasakp Ben hiç rüyamda görmedim, eşim görüyor sürekli kız bebek görüyor ama cinsiyetini öğrendik erkek dedi doktorumuz. Eşimin rüyaları hep acaba dedirtiyor 🙂
Rstasar yagmurtpl sadece saglikli olmasini iste kiz yada erkek diye merak ediyoruz ya bu sadece yapacagimiz hazirlik icin olsun,yoksa gercekten evladin kizi erkegi yok ,benim detaylida bi problem cikti doktor sorun yok dedi ama aklimiza takildi .Evlat sonucta iyi olsun da insallah 🐰
_nihall Meltem1234 ben hamile oldugumuda ruyamda gordum cinsiyetinide ruyamda gordum 😂 bazen cikabiliyor rabbim gonlunuze gore versin 😀
yagmurtpl Rstasar tabiki her şeyden önce hayırlı sağlıklı bir evlat olsun, gerisi tatlı bi heyecan, kız-erkek Allahım nasip etmiş çok şükür, her isteyene nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏❤️
ozlemrcp76 Rüyamda hep erkek gordum sevdim emizdirdim ve hep erkek olcagini hissettim bebegimiz erkek😍💙
Tomrisinizi Meltem1234 ben gormustum fistik gibi kizim oluyordu cok guzeldi 👶61 gün sonra kizim olacak insallah ❤
Faile10 Meltem1234 ben içime hep kız doğmasına rağmen erkek bebek gördüm rüyamda, erkek olacakmış bebeğim :)
Cyln1 Rüyalarımda hep erkek bebek gördüm hatta hamileliğimi öğrenmeden önce oğlun oldu dediler rüyamda lohusalıydım doktor 12 haftalık kıza benzetti ama halen o rüyanın etkisindeyim İnşallah sağlıklı hayırlı bir oğlum olur nasip🙈🙏