Aysedgl Yemek yiyemiyorum midemi koku her şey çok bulandırıyor cubuk kraker yiyorum çocugum aç kalacak diye korkuyorum doktor randevum ayın 8 inde bi hap önerdiniz onu soracağım ama şuan çocuğum aç kalıyor diye uzuluyorum sürekli öğürdüğüm için hep yatıyorum iş miş yapamıyorum da :(
Ddmyu Aysedgl aç kalmayın uzun süre .. yataktan kalkınca çubuk kraker yiyin .. yeşil elma kivi ekşi şeyler iyi geliyor .. benimde sizin gibiydi o haftalarda başladı bir kezde istifa ettim . Şimdi hafifledi ilaç ile .. ama uzun süre aç kalınca baş edemiyorum bu yüzden sürekli sık sık yiyorum biraz su içince sıkıntı yaşıyorum ama onada zorluyorum mecburum.. merak etmeyin ilk 12hafta kandan besleniyormuş aç kalmaz asla siz güçten düşmeyin önemli olan bu .. ama doktora bir an önce muayene olup ilaca başlarsanız daha iyi hissederseniz geçmiş olsun ☺️🙏 ha bide beyaz leblebi iyi geliyor
zynpkrhsn1 Aysedgl Sizin gibiyim 10 haftalığım 8. haftadan itibarek her gün istifra ediyorum hem de akşamlar 2 kere çok zor doktora danıştım bir şey yiyemiyordum çünkü sabahları. Zeytin ve peynir dahi olsa yemelisin demişti. Ne yiyebiliyorsan onu ye ama ye. Ayrıca doktoruna danışmadan sakın öneriyle hap kullanma.
Glcn12 Aysedgl benim de 7+5 dün doktora gittim midem çok bulanıyor dedim oda yememezlik yapma bir peynir ekmekte olsa ye dedi prilam dr yazdı da almadım daha
Mervee_gezici Bende 11+3 üm aynı şekilde bende öyleyim birşey yiyemiyorum yediğimi direk kusuryorum prilam dr Doktoruna bu ilacı sor bu tık seni rahatlatıyor ama maalesef tamamen kesmiyor folik asit yazıcak sana zencefilli yazdırmanı tavsiye ederim
Aysedgl Mervee_gezici diofol diye bir folik asit yazdı onu kullaniyorum 11 gundur o dediginize mi geceyim onun tam ozelligi nedir acaba
Yazmelegi_ Aysedgl diofol folik asit zaten onu 12 ye kadar kullanmanız gerekiyor bende kullandım onda bi sıkıntı yaşamadım birde ayriyeten mide bulantısı için ilaç var prilam dr veya zofer diye doktorunuza söyleyin yazar birini rahatlatır belki
Honeyss Bende bulantı oluyor ayran çok iyi geliyor bana deneyebilirsiniz aç kalmayın bulantiniz olsa bile biraz yemeye çalışın
adatuna Ben de 16 haftadır bulantı yaşıyorum. Prilam içsem de geçmiyor hafifletiyor. Ben çareyi bulantım oldukça kusmada buldum. Kraker, ayva, zencefil sadece anlık hafifletiyor. Kusunca rahatlıyorum.
Mervee_gezici @Aysedgl zencefilli olduğu için biraz daha iyi geliyor ama tamamen geçiren bi ilaç yok maalesef