xbebegimx Cok sukur sonuclar temiz geldi 12. Haftada doktorumuz kiza benziyor demisti fetal dna testi ile kesinlesti kizim oluyor😍❤️🌸🩷 Rabbim tum sonuc bekleyenlere temiz sonuclar nasip etsin insallah
oldedi xbebegimx bize 6500 dediler bide nift plus varmış daha kapsamliymis onada 9500 dediler. Yani yüksek geldi fiyatı. Sizinki yurt dışına mi gonderildi kan orneginiz .yoksa merkezde mi incelendi
xbebegimx oldedi yok ankarada bana da 6500 dediler ama hastanenin anlasmasi oldugu icin indirim yaptilar. Genis kapsamli nasil oluyor acaba baska genlere de mi bakiliyor
oldedi aysglemrkn kan örneği yurt dışına gidicek dizinde öyle miydi yoksa yaptırdığımız merkez mi inceledi
Sm135 aysglemrkn bazı firmalarda daha geniş kapsamlı daha fazla gene bakılan testler var bende grovo firmasına yaptırdım verifi plus diye geçiyor 690 dolardı
acakir Ben de genoksa yaptirdim genoksta yapilan zaten kapsamli olan. Bir baksa yer ile gorusmustum orada iki tane fiyat vermislerdi, genel paket kapsamli paket diye. Genoksa sordum sonrasinda, genoks zaten kapsamli tek paket yaptiklarini iletti. 🙏
aysglemrkn Bugün sonuç geldi şükür herşey iyi cinsiyet kız geldi doktorum ultrason da erkek gibi dedi böyle durum yaşayan var mı