dilekgi123 Ftm124 sadece göğüs ucuyla değil cevresindeki siyah yeri ile birlikte komple bebeğin ağzına verin, hem doğru emme şekliyle vermiş olursunuz hem bebek öyle emdikçe göğüs ucunuzuda büyütür
Minigim38 Ftm124 silikon uc alın eczanedekini almistim ben. Bide göğsünün ucunu değil kahverengi kısmının verin yoksa göğüs ucunuz yara olur bide bebek doğru emmedigi için süt az gelir doymayabilir
323832 Ftm124 evet silikon plastik oluyor şeffaf ama ona alisirsa göğsünü çıplak şekilde almaz şırınga ile falan göğüs ucunu çıkarmaya çalışsan ya da elektrikli gogus pompasi ile sağım yaparsan da çıkıyor göğüs ucu dene istersen
Minigim38 Ftm124 alabildiğini alsın yoksa süt yeterli şekilde gelmezmiş bide dediğim gibi göğsünüz yara olur
Ftm124 Minigim38 aldım ama bunla da az geliyor ağlıyor doymuyor sağınca doyuyor sezeryan oldum 2gün oldu inş sütüm çoğalır
Sudennaz Ftm124 Ftm124 ben silikon da almıştım olmadı dediler yorgan ipi tak sıkmadan bağla bebek bi kere emsin yaptım öyle çıktı
Minigim38 Ftm124 kayısı hoşafı falan ye, sütlaç güzel süt yapıyor,bestlak damla, kuruyemiscilerde cevizli sucuk oda güzel süt yapıyor dene istersen
damlacikolata Canım şırınga ile çıkartabilirsin ben ilk zamanlar şırınga yardımı ile emzirmiştim meme ucum çok küçüktü şu şekilde linkini attım izle ve mutlaka yap işe yarıcaktır:)
ballibocek Ebebek web’de gördüm, göğüs ucu çıkartıcı diye vir alet var.. hiç kullanmadım ama sadece denk geldim aklımda kalmış bi bakın dilerseniz https://www.e-bebek.com/chicco-gogus-ucu-cikarici-p-chi-2432100000