elvinimmm 5 tane dikisim var sizlerin kac taneydi daha çabuk iyilesmesi icin nelere dikkat etmem lazım krem verildi günde 3 defa sürüyorum kuru tutmaya çalışıyorum baska neler yapilmasi lazım
Mamimamimami elvinimmm onun haricinde bo Bafra batikonla yıkadım çok uzeinde oturma tam tutsun bu kadar zamanla iyileşir hangi kremi verdi doktor acaba
hayalperest2310 elvinimmm sadece batikonlu suyla her lavabodan sonra temizledim on günde dikişler düştü 28 günlük oldum iyileşti
reisMom elvinimmm böyle bir post da daha denk gelmiştim 2 3 dk da olsa hava aldırın yazmışlardı gece yatarken bol pijama ya da elbise gecelik giyin camaşır giymeyin o zaman nefes alır ve kuru kalır
Minigimmmbenim elvinimmm benim ilk gebeliğim normal oldu hem iç 2 dikiş hem dış 2 dikiş toplama 4 tane dikişim oldu 1 gün için de toparlandım ama çok dikkat etmek gerekiyor temiz tutmak önemli birde enfeksiyon geçirmemen lazim
Matmazel006 Günde 3-4 kere lavabodan sonra kurulayın batikon sürün enfeksiyon kapmazsa çabucak iyileşir. Geçmiş olsun.😊
elvinimmm hayalperest2310 bana batikonla temizlemem gerektiğini Doktor soylemedi birtek 2 tane krem yazmış gunde 3 kere surulcek normali batikonla bakim yapilmasimi acaba bana neden soylemediler
Tugbaasafemir elvinimmm söylemeleri gerekir aslında. 2 normal doğum yaptım ikisindede lavabo sonrası baticon sürdüm gazlı bezle ve kuru tutmaya çalıştım çabuk iyileşti. İlk günler mesela sızlıyor bazen ama baticon rahatlatıyordu .
Esragungor34 elvinimmm benim görümceme de vermemişti soyledikten sonra verdi çoğu herkes batikon yapmış bence sende doktoruna soyle verir belki
hayalperest2310 elvinimmm enfeksiyon riski için şart bence çabuk da iyileşti bana krem verilmedi sadece onunla yaptım
reisMom Tugbaasafemir dikişler vajina girişinde mi oluyor batikonka temizlemek kolay mı oluyor merak ediyorum bende nasıl uygulanıyor
Tugbaasafemir Tugbaasafemir benimki bu şekilde sağa doğru kesik atılmıştı. Gazlı beze baticonu döküp tampon yaparak bolca sürüyordum. Sonra temiz pedimi veya hastabezimi işte takıyordum. Sık sık değişmek faydalı
hayalperest2310 elvinimmm 1 buçuk litrelik suyun 3/1 ini dök canım batikonu karıştır o suya kullanırsın