Azra00 Kızlar tek kullanımlık alt açma örtüsü alacağım zaten ama alt açma minderi de almak istiyorum Hamur alt açma minderi nasıl alanlar var mı? Ya da siz ne tercih ettiniz önerileriniz neler
Nurrmerttt- Azra00 Ben böyle bir alt açma örtüsü tercih ettim henüz kullanmadım çünkü bebeğim doğmadı ama çok güzel 👍🏼
Deletedmom_43 Azra00 Ben alt açma örtüsü almıştım Sleppy’nin olması lazım. Eğer alt değiştirirken leke değerse atıyorum. Minder alırsan yıkaman kurutman biraz zaman alacak ama güzel görünüyor.
Bet1 Azra00 örtü daha kullanışlı oluyor yikanabiliyor ilk zamanlar çok kaza oluyor çünkü. Birde minderi yıkayıp kurutmasi sorun olabiliyor
Azra00 Nurrmerttt- evet bunu bende gördüm, ben hamur alt açma minderi ve çantasını ayrı ayrı almayı düşündüm aslında bu attığınız modelde de aklım kalmıştı 😇
Azra00 Deletedmom_43 ben zaten kullan at örtü alacağım da minder de silinen çok kullanışlı modeller var hamurun
Azra00 Deletedmom_43 ben zaten soruda belirttim kullan at örtü alacağım ama silenebilir minder ler var onlardan da almak istiyorum
Eyyldz Ben alt açma örtüşü e bebek markası aldım minderlerden değil minderi al yıka falan uğraş hiç gerek yok örtü leke olunca atıyorum çöpe bi pakette 80 tane var ve baya uzun süre kullanıyosun fiyatı da uygun
_brcu88_ Ben bu tarz almıştım ama tek kullanımlık ta alacam hastane çantam için dedikleri gibi bunu yikadagim zaman kuruması zaman alabilir kış çocuğu olacak benimkisi bide o yüzden zaten çok ta pahalı birşey değil
Feyza03 Azra00 oğlumda ikeanın minderi vardı evde kullandığım. Şimdi Trendyoldan babion marka alt açma minderi ve bebek bakım çantası organizeri aldım takım halinde. Benim hoşuma gitti ama henüz kullanmadım.
Minigininannesi Azra00 kızımda örtü ve minder aldım üstüne serip kullanıyordum sonra sadece örtü kullanmaya başladım minderin bir etkisi kalmadı☺️ bunda minder almam sadece bez ıslak mendil vs koyabileceğim bir çanta alırım o kadar
AyFa1608 Azra00 sadece Molfix in alt açma örtüsünü kullanıyorum. Memnunum da battıkça atıyorum batmıyorsa devamlı kullanılabliyor