fizikcianne Kızlar merhaba. Çarşamba günü araba alıyoruz fakat bir sorum var. Hesabımızdaki yüklü miktar parayı satıcının hesabına nasıl geçirebiliriz konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Bankada direkt bir seferde gönderiliyor mu ?
myangelson fizikcianne bazı bankalar gondermeyebiliyor paraya bloke koyabilir onu bankanın çağrı merkezini arayıp gorusurseniz daha iyi olabilir bizim başımıza geldi çünkü yüklü miktar göndermek için yaptık banka bloke koydu paraya çağrı merkezi ile görüşüp halletmistik sonrasında sanırım öyle hatırlıyorum
Novamomy fizikcianne tabiki gönderilir bu işlemden önce hesabınızda bulunan para hangi bankaya aitse bankayı arayıp günlük eft limitinizi öğrenebilir ona göre hareket edersiniz isterseniz yükseltiliyor zaten
fizikcianne Aylin735 bir günde 300 binden fazla gönderilmiyor diyorlar ama emin misiniz İnşallah öyledir
fizikcianne myangelson nasıl olacak lütfen yardımcı olun hatırlamaya çalışın bir günde halledilir mi bu gönderim işlemi
myangelson fizikcianne hangi bankadan gonderecekseniz o bankayı arayıp görüşmeniz yeterli olur onlar yönlendirir sizi biz aradık bankayı günlük para gönderme limitini yükselttik öyle gönderdik daha sonra para göndereceğimiz zaman
fizikcianne Aylin735 bir günde çekilmiyor işte yüklü para bir kaç günde veriliyor bankadan o yüzden direkt havale yapmak istiyoruz
1trimester Aylin735 Bu çok yanlış olur. Böyle ödemelerde muhakkak gerçek alıcı gerçek satıcıya havale yapmalı ve açıklamaya detaylıca yazmalıdır. Çok dolandırıcı var mesela benim hesabımda bloke var sorun var sen şu kişinin ibanına at ben ondan alırım diyor sonra dava açıyor paramı yatırmadı diye ya da başka şekilde olaylar.
Aylin735 1trimester ooo bilmiyodum öyle şeyleri bizde araba aldık da böyle şey yaşamadık biz nakit elden vermiştik
Stella55 Günlük para gönderme limiti artırabilirsiniz. Kimi banka cep şubeden görüntülü konuşarak yapıyor. Kimisi illa banka şubesine bekliyor. Müşteri hizmetlerinden bilgi alıp hareket edebilirsiniz
Gumus25 fizikcianne o her bankaya göre değişir sormanız lazım. En olmadı şubeden yaparsınız eftyi onda sorun olmaz ama masraf çıkabilir 🤷♀️