Ao526- gulsummm1 Ağustosda doğacak kısmetse . İzmir’deyim. Temmuz ağustosta fena sıcaklar bekleniyormuş 😂 kısa kollu, askılı tarzda 0-3 ay aldım. Ekim gibi kasım gibi uzun kollulara geçerim diye düşünüyorum onları 3-6 ay aldım. Sonra gidişata bağlı 🙈
Azra00 gulsummm1 Agustos 20 olarak gözüküyor doğum uzun kısa karışık aldım yeni doğan bebek üşür dediler uzun kol tercih ettim genelde
Papatyaamm90 gulsummm1 ağustos ayında mayıs ortasında doğum yaptı kuzenlerim eltim. Yenidoğan bebek üşür yenidoğan kıyafetleri uzun koluydu toparlaninca uzuna gecti
Duyulurum gulsummm1 Kocaeli’de yaşıyorum evim kuzey cephe. 14 ağustosta doğan oğluma hiç kısa giydirmemiştim. Şimdi de temmuz sonu doğacak inşallah, acaba kısa giyer mi diye tereddütteyim
Arzerskn Azra00 büyük kızım 21 ağustos doğumlu kolsuz body lerle geçirdik ilk zamanları bol bol güneşlendir zaten kemikleri için
Papatyaamm90 gulsummm1 ya ben ne yazmisim😂. Klavye hatası. Kuzenlerim eltim doğum yaptı ağustos ayında ve uzun giydiler yenidoğan setlerini toparlayınca kısaya geçtiler
Azra00 Arzerskn askeri personeliz eşimde bende şuan batıdayız doğuya taynimiz çıkıyor doğu daha soğuk oluyor genelde o yüzden uzun tercih ettim
gulsummm1 Duyulurum yazın benim eve çok güneş vuruyor batana kadar bu 2. Yazım olucak evimde klima taktırmayı düşünüyorduk ama bebek varkende açamayız bende kararsızım nasıl kıyafetler alsam diye