fatmaylmaz_ozaslan Benim gebeliğim 6+1 bugün doktora gittim kalp atışı duyulmadı haftaya tekrar gel dedi ama ben endişeliyim sizlerde nasıl olmuştu biraz bilgi verebilir misiniz 🙏🏻
Yenibiranne-1 Endişelenme bana doktorum 5 hastalıkken 2 hafta fatmaylmaz_ozaslan endişelenme bana doktorum 5 haftalıkken 2 hafta sonra gel demişti. Genelde 7 haftalıkken duyuluyor.
fatmaylmaz_ozaslan Yenibiranne-1 ay inşallah bende de öyle olur çünkü alttan muayenede de duyulmadı baya endişelendim 😞
fatmaylmaz_ozaslan M1994 inşallah canım çok teşekkür ederim ama alttan muayene de olunca sıkıntı duymadım değil
fatmaylmaz_ozaslan Yagmurr1 6+1deyken yani bugün alttan muayyenne oldum orada da duyulmadı normal midir peki
Yagmurr1 fatmaylmaz_ozaslan olabilir evet canım korkma 6 haftalıkken benim de duyulmamıştı 7+1 de duymuştum bazı bebişler öyle gelişimine bağlı olarak 6 haftalar da duyan da var 9. Haftalarında duyan da var korkma Allah’ın izniyle duyarsın 🫶🏻
yagmur089 fatmaylmaz_ozaslan benimde 6 haftalikken gittiğimde duyulmamisti korkmustum ve elimi karnima koydum inşallah bsy olmayacak diye kendimi teselli ettim 7 haftalikken gittigimde doktruma dedim 6 haftalikken duyulmadi dedim ve alttan bakti kalp atisini duyduk ve icim rahatlamisti sende korkma 8 ve 9 haftaya kdr duyulabilir
birannis_ fatmaylmaz_ozaslan benimde 6 haftalık iken aynısı oldu vajinal ultrason ile baktı küçük nokta gibi birsey var dedi kan testi yaptırdım 1550 çıktı haftaya gel dedi bende 2 hafta sonra gittim net olsun diye 8 haftada kalp atışını duymuştum o yüzden çok normal