ikranurkutay dolunayes oyy kurban olurum amin inşallah uygulucam inşallah canım çok teşekkür ediyorum 🥰🤲🏻
Aysel_krdg ikranurkutay yumurtlama olmuş evet hadi bakalım inşallah bebek getirir 2 haftaya gebelik haberi verirsin bizlere
ikranurkutay Aysel_krdg ay agzından bal damladı inşallah canım benim 🥰🌺 bugünü sayarak 14cü günmü gebelik testi yapcam canım 🤲🏻
Aysel_krdg ikranurkutay evet bugünü sayma 14 gün sonra test yaparsın bugünü ve yarını değerlendir sma mutlaka hatta 3 gün üst üste daha iyi diyorlar eğer yapamazsan bugünü ve cuma gününü değerlendir mutlaka
Littlehappy ikranurkutay yumurtlama var canımm bugünü en erken olabilecek saatte değerlendir doktor bana sperm kalitesinden dolayı bir gün aralıklarla değerlendir demişti ama bence sen yarında değerlendir
Sunaya myangelson merhaba birsey sircam ben ilkdefa ovalasyon resti yapıyorum 4 gün oldu he4gun aynı saatte yapıyorum ama hep tek çizgi normalde uygulamaya göre 2 gündür dogurdan donemdeyim öyle yazıyor ama yaptıklarım hep tek çizgi nasıl olmalı
Aysel_krdg ikranurkutay yumurtlama akıntısıdır o dönemdesin ya stres yapma bundan sonra akışına bırak ve bol bol avakoda ve ceviz yemeye çalış
myangelson ikranurkutay yumurtlama akıntısı çatlama olduğunda şeffaf yapışık bir akinti oluyor çatlama bugün olur büyük ihtimalle
Littlehappy ikranurkutay o akıntı yumutrlama olduğu anlarda geliyor diyorlar. Sen bugün yine aynı saatte testini tekrar yap bakalım çatlama olmuş mu
dolunayes ikranurkutay iyi yaptın canim diger dediklerimide atlamasaydin faydasini görürsün Allah’ın izniyle