myangelson ikranurkutay bu şekilde olması lazım canım ikisi aynı koyulukta öyle olduğu zaman yumurtlama oluyor
ikranurkutay myangelson cnm teste bakarmısın Max hemen kızardı yumurtlama oldumu bugün akıntım gelmişti yumurtlama oldumu şimdi,🥰
Aysel_krdg ikranurkutay bence yumurtlama dündü eşit koyuluktaydı bugün daha silik sen test yapmaya devam et daha koyu olursa o zamanı da değerlendir
Bussuusu ikranurkutay ballı cevizli yada karabiber pul biber tuz zeytin yağı limon iyce karıştırıp ekmeği tost makinesinde ısıtıp üzerine sürüp yiyorum ben bu iki şekilde yiyebiliyorum
dolunayes ikranurkutay var bugun canim . Bugunu degerlendir. İliski oncesi 100 ya fettah cek. Esin bal pekmez yesin ama adamin midesine insin yani 3 4 saat once. Sen huvuc ye . Dun iliski oldu mu . Yarim saat ayak havada sonra wc dahil bile kalkma
Melek__55 ikranurkutay ikranurkutay pik olmuş canm bir sorunu yoksa eşinin bugünle birlikte iki gün daha değerlendirin
Aysel_krdg ikranurkutay yumurtlama olmuş evet hadi bakalım inşallah bebek getirir 2 haftaya gebelik haberi verirsin bizlere
gakkoyengee ikranurkutay şimdi var ya aynı koyulukta olucak ya maks çizgisi daha belirgin olucak hemen değerlendiiirr