ikranurkutay Aysel_krdg bide hep aynı saatte kan tahlili ver ve aynı yerde ver ozaman artışta yanılma payı olmaz
Aysel_krdg ikranurkutay aynı yer değildi verdiğim biri özelde biri devlette belki de ondan inşallah güzelce artar ya çok dua ediyorum güzel haberler almak nasip olsun
ikranurkutay Aysel_krdg sen aynı yerde ve aynı saatte ver doktor bana yarım saat bile geçmesin aynı saatte verceksin artışını takip ede bilmek için demişti farklılık olabiliyormuş artişında normal gözüküyor 🌷
Ftrhn ikranurkutay reglin den hemen sonraki günlerde de yumurtlama olabiliyor. Adet döngün kısa mı sürüyor ?
Sibel_gedik ikranurkutay idrar yolu enfeksiyonu dedi cnm doktor , ilaç verdi toz şeklinde . İkiz olma ihtimali var takip edeceğiz dedi ama olmayadabilir dedi 🙏🏼 tşk ederim cnm dikkat edicm . Sen nasılsın bebiş ne durumda 🌸🤗
ikranurkutay Sibel_gedik maşallah canım barek Allah valla çok yorgun bulantı halsizlik kasık ağrısı elim kolum hiç tutmuyor 🥰🌷
Papatya07- Aysel_krdg evet canım %66 diyorlar ben iki takından hesapladım güzel düşünelim güzel olsun kan ver tabi takibini yap bakayım hayırlısı ile güzel sonuçlar ayırsın inşallah 🤲🏻🌼
Aysel_krdg Papatya07- amin amin inşallah sonu çları alınca yazarım buraya bugün bile bu değeri beklemiyordum testte o kadar silik çizgi çıkmıştı ki betam düşmüştür diye bekledim açıkcası ilk defa bu değeri görüyorum kimyasal yaşadım daha önce onlarda 200 e kadar yükselip düştü inşallah bu sağlıklı bir şekilde devam eder
Papatya07- Aysel_krdg evet canım kimyasalda bu kadar yüksek bende duymadım hiç kan değerine göre doktora gidersin belki kesede gözükür
Sibel_gedik ikranurkutay kaşık ağrısı neden oluyor peki , vitamin vs verdi mi doktor , sabahları güzel kahvaltı yap cnm biraz daha dinç tutuyor gün içinde , bulantı zaten en az 13 haftaya kdr devam 🌸
8143 Sibel_gedik amin inşallah bişey olmaz canim içini ferah tut ay inşallah ikizdir ☺️🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
ikranurkutay Sibel_gedik benim kızda 9 ay bulantım oldu onu normal karşılıyorum ama kasık arisida arada gelip gidiyor normal diyorlar inşallah atlatırim canım kızıma gebe kaldığımda çok küçüktüm aradan 13 yıl geçti pek hatırlamıyorum vitamin verdi canım kullanıyorum ☺️
ikranurkutay Sibel_gedik rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah bir kalp atışını duyaydim pazartesi içim rahatladı 🥰