Egelikiz ikranurkutay InsaAllah tutunma ağrısıdır öyle ümit ediyom değişik bişey çünkü ovulasyon testi yaptım belki koyu çıkar diye biraz belli elimde iki tane kalmıştı deniyem dedim 😂😂😂
Egelikiz ikranurkutay Canım galiba bende tutmadı bugün sabah test yaptım silik bile çıkmadı 😢😢 Dijital de aldım 10 miu yazıyo oda negatif olsa bence mutlaka çıkardı 1 gün kaldı adete adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıyo biraz 😢😢Hayırlısı ya vardır elbet Rabbimin bir bildiği 🤲🏻❤️❤️
dolunayes serensuat rahim hazirligi icin ve gec yumurtalamadan cok erken yumurtlamada ki gebelik daha kolay olusuyor
Aysel_krdg ikranurkutay yok canım yapmadım ama çokta merak ediyorum testim yok kalmadı inşallah düzenli bir şekilde artmıştır
serensuat Benim bat 8 gün var test yaptım ilki çok silik çıktı 2. yaptığım test bariz pembe çıktı, yumurtlamadan sonraki 11.günümdeyim, hamileyim galiba kızlar🥹
ikranurkutay Aysel_krdg inşallah canım ederim 🥰🤲🏻 5 haftalikta canim bebekle birlikte gördüm kalp atışı 7 haftalikta gel dedi 5+2 yım şuan
Aysel_krdg ikranurkutay maşallah darısı benim başıma erken öğrenmekte sorun beklemesi zor valla Zaman geçmiyor
ikranurkutay Aysel_krdg benim erken öğrendiğim çok iyi oldu canım doktorumda aynısını söyledi erkenden fak etmen erken tedavi dedi dusuklerim olduğu için birde histeroskobi olmuştum birde hamileligimi öğrenir ogrenez hemen leke geldi bugün yok çok şükür sanırım tutundu iyice bebeis kasık agrilarimda gitti içim rahatladı bilemezsin🥰🤲🏻♥️ inşallah canım sağlıkla kucağınıza alalım 🧿
Aysel_krdg ikranurkutay progestanı hap olarak mı fitil olarak mı hap olarak bende yan etkileri oluyor baş dönmesi