Egelikiz ikranurkutay Canım yeniden test yaptım Ebru abla dün artık yapmana gerek yok dedi ben seni dinleyip yaptım bugün de değerlendirdik dün eşim yorgun oldugu için tam olmadı 😂😂
ikranurkutay Egelikiz olsun kuzum sen yumurtlama ve catlamayı degerlendirdiysen umarım sana sımsıkı tutunur🥰🤍
Egelikiz ikranurkutay Aminnnn güzelim insaAllah 🤲🏻❤️❤️🥰😘😘 Seninde bebişin sana sımsıkı tutunsun canım sağlıkla kucağına almanı dilerim 🤲🏻❤️❤️🫶🏻
ikranurkutay Sibel_gedik canım kan verdinmi betan kaç cıktı🥰 benimki 2500 cıktı 4 haftalık dedi haftaya kese gözükecekmiş♥️
Sibel_gedik ikranurkutay ooo maşallah yaa ne güzel artmış öyle 🧿🙏🏼 regl günü baz alarak 4 hafta diyorlar . Vajinal ultrason da görünürdü ama sen mi istemedin . Bende kan verdim , birazdan gideceğim öğrenmeye kese görünmez dedi ama bakalım 🤔
Sibel_gedik ikranurkutay beta 1300 çıktı cnm daha çok yeniymiş ☺️ alttan baktı minicik bi kese var parmak ucu kadar🤲🌸
ikranurkutay Egelikiz nedemek canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın 🥰🌷 rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️🧿
Egelikiz ikranurkutay Canim bugün 12. gündü Sabah cikar ümidiyle gidip Erken gebelik testi alip yaptim cikmadi 😢😢 Hayirlisi artik 🤲🏻❤️❤️ senin adetin kacinci günü yumurtlamaydi benim 9. günü
ikranurkutay Sibel_gedik banada kese görünmez dedi canım sanırım düşük riskimiz var o yüzden vajinal ultrason dan bakmiyorlar haftaya inşallah gözükür 🤲🏻♥️🧿 haberini bekliyorum canım 🌷
Egelikiz ikranurkutay Canım senin ne gibi belirtilerin olmuştu bugün benim sol kaşığım çok fena ağrıdı
ikranurkutay Sibel_gedik ayy hadi gözün aydın canım benim çok sevindim adına rabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️🧿
Sibel_gedik ikranurkutay bacaklarda acayip bi sızlama var ya , doktora söledim şuan vücutta ki değişim için erken diyor , çok yeni gebelik ama ayağım üst kısmı sızlıyor neden olabilir ki? Netten bakıyorum huzursuz ayak sendrom filan birşeyler yazıyor ama 🤭🤔
ikranurkutay Sibel_gedik benimde öyle canım magnezyum takviyesi verdi bana bacağım çok agriyinca sabah akşam iciyorum soda iç canım sodanin içindede magnezyum varmiş🥰
ikranurkutay Egelikiz kasık ve bal agrisi ateş basması ve ani üşüme oldu akintida sariydı daha sonra beyaza döndü birde yüzümde hafif sivilce lenme oldu canım bıcak saplanir gibi saplandı kasıgım ilk önce daha sonra devam etti gögüs hassasiyetim yok🥰
mombarbie_ ikranurkutay benim ovu testine bakarmisiniz rica etsem en alttaki en son yaptığım sizce yumurtlama varmi ya da yumurtlama yakın zaman içinde olucakmi acaba https://imgyukle.com/i/ry9Q1R https://imgyukle.com/i/ry9CuN
Egelikiz ikranurkutay Anladım canım adetine kaç gün kala başladı belirtilerin 😉Dün yumurtlamadan dört gün geçmiş çok fena kasıklarım ağrıdı benim belimde ağrıdı ama onu yorgunluktan tahmin ediyom araba kullanmıştım Çok soru soruyorum demi hakkını helal et canım 🤲🏻❤️❤️