gakkoyengee ikranurkutay arkadaşlar yaklaşmış demiş ama değil benimde 13 gün boyunca böyleydi çok fazla benzettim aldığım satıcıya sordum o değil dedi bende de pcos var bizim koyu çıkıyor bak atayım anlarsın
Bussuusu ikranurkutay ballı cevizli yada karabiber pul biber tuz zeytin yağı limon iyce karıştırıp ekmeği tost makinesinde ısıtıp üzerine sürüp yiyorum ben bu iki şekilde yiyebiliyorum
Littlehappy ikranurkutay evet evet yakın benim böyle durumlarda ertesi günü yumurtlama günü oluyor bugünü değerlendirseydin yarında aynı saatlerde testi tekrarlamanı öneririm
gakkoyengee ikranurkutay canım bunlar yumurtlama değil çok çok koyu oluyor bende bu testi kullandım mesela 2. Çizgi çok daha sonra çıkıyordu yumurtlama günü ikisi aynı anda koyulaştı ordan bile anladım ikisi aynı koyulukta olucak
gakkoyengee gakkoyengee Bak 2 şubat başlangıç 5 şubat çatlama öncekilere bakarsan anlarsın o günleri değerlendirdim ilk aydan hamile kaldım bu test çok hassas 🌸
ikranurkutay gakkoyengee evet sanırım 3 ve 4 şubat daha koyu yumurtlama olduğun gün tşk ediyorum canım benim testide birlikte takip edip yardımcı olursanız sevinirim🥰
Esmer0 gakkoyengee ben de kullanıyorum ama hala yumurtlama olmadı bugün aktım başladı bilgi veririmisiniz?
ikranurkutay gakkoyengee canım testime bakarmısın seninkiyle değerlendirdiğimimde sank bugün çatlamış gibi🥰🤲🏻🌺
gakkoyengee ikranurkutay hadi sanada şans getirir inşallah 🌸 suya dikkat et aynı saatlerde yap daha sağlıklı olur birde benim testimi örnek al koyulaşma o derece olucak birde yapınca hemen ikisi koyulaşıcak
gakkoyengee ikranurkutay 2de başladı ama 3-4 şubat tam pikti 2 şubatta hemen ikisi koyulaştı ordan anladım sonra satıcıyla iletişime geçtim evet var dedi
ikranurkutay gakkoyengee tamam canım bende cikilota kisti var o yüzden mi benimki hiç silik cıkmadı ilk yaptığımda tşk ederim 🥰
gakkoyengee ikranurkutay aynen bende de pcos var satıcı pcoslarda silik çıkmaz dedi benimde silik değildi en koyuyu dikkate al
myangelson ikranurkutay daha pik değil canım ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor hatta o silik çıkan çizginin ötekinden daha da koyu çıkması gerekiyor