Esmer0 Sibel_gedik kafam çok karıştı beklicem hasta oldum oldum olmadım olmadım artık tükendim 2 düşükten sonra 1 yıla Yakın korundum pişman oldum
Esmer0 Sibel_gedik Ovlasyon kullandım bu ay yumurtlamam olmadı benim ama ağrım var ama ne için ağrıyor bilmiyorum
Sibel_gedik Esmer0 ama çok silik çıkmış cnm olmasa hiç göstermiyor bu testler , umudunu yitirme inan ben neler aldım neler Bu ay olsun diye ot, kürler filan doldurdum eve ama gerek kalmadı , rabbim nasip ediyorsa herşey boş 🤲🙏🏼 o yüzden bekle 2 gün daha
Esmer0 Sibel_gedik beklicem canım ümidim çok rabbimin yanında çok 19 yaşımda düşük yaptım 20 de yaptım sonra kortum hiç yapmadım korundum pişman oldum
Sibel_gedik Esmer0 aslında 3 aydan sonrası korunmasan da olurmuş . Ama daha çok gençsin ya inan herşey olur sabırrr🥰🤲
dolunayes Esmer0 adeti de bekleme canim once erken gebelik testi yap . Benim adete 2 gun kala kanamam oldu eğer hamile oldugumu bilmeseydim adet oldum sanırdim
ikranurkutay Esmer0 hayırlısı olsun canım birdahaki aya olur inşallah yinede umudunu kesme belki geç dollenmedir adet olana kadar umut var demek,🤲🏻
ikranurkutay Esmer0 cok hafif var gibi belki kurumada olabilir kesin sonuç kan ver bence böyle sitrese sokma kendini derim hakkinda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Esmer0 Sibel_gedik valla canım çizgi oldu sabah yaptım çıkmaz diye gidip uyudum uyanınca baktım çizgi olmuş
Sibel_gedik Esmer0 bence hemen kan ver ya bende mrk ettim . Bugün gidip versen iyi olur ama yarın çıkardı sonuç
Esmer0 Sibel_gedik yok kan versem 1 buçuk saat sonra çıkıyor eşim işten gelsin vermeye gidicem bende merak ettim