ikranurkutay Melek__55 canım ovilasyon testinde regliye adete kacgun kala pik cık cıkmıstı Max çizgisi?
Papatyamoms ikranurkutay suan pık degıl bende reglden 3.4. Gun pık goruyorum genelde yandakı koyu cızgıden aynı yada daha koyu cıkmalı
ikranurkutay Papatyamoms Max çizgisi koyu değil benim şuan genelde hamile olunca Max çizgisi koyu oluyormuş
Melek__55 ikranurkutay sen yaptın mı ovulasyon testi şimdi adetime altı gün vardı ama yumurtlamanın da,14 günü idi erken yumurtlama oldu bende
Papatyamoms ikranurkutay yanlış bilgi yani evet hamilelikte olabiliyor ama yumurtanın en pik zamanında da max cok daha koyu oluyor
ikranurkutay Melek__55 benim yumurtlama 3 Mayıs erken yumurtla oldu reglime 10 gün var daha bugün öylesine ovilasyon yapım dedim Max sonradan çıktı diyetine göre biraz silik
ikranurkutay Melek__55 bacaklarım sızlıyor kasıklarımdan vuruyor endişe ediyorum regli belirtisi gibi geliyor
ikranurkutay Melek__55 annem sen hamilesin deli gibi erik yiyorsun dedi eve geldim test yapım çıkmaz ama dedim yumurtlamanın 11 günü ben şok oldum 4 dk sürmedi
ikranurkutay Papatyamoms benim 3 Mayıs ve 4 Mayıs o şekildeydi yumurtlama oldu 5 Mayıs catlama gördüm canım gebelik tede 14 gün öyle hamilelik öğrenenler varmiş cogu kişi öylede öğrenmiş
gakkoyengee ikranurkutay kan ver kesinleşsin var ama nolur nolmaz testte çıkıp negatif gören oldu üzüldüler en güzeli kan
ikranurkutay gakkoyengee 5 dk sürmedi ya hemen ciktı annem hamilesin yüzün şekli değişmiş erik as eder gibi yiyin diyince yaptım☺️