ikranurkutay gakkoyengee canım testime bakarmısın seninkiyle değerlendirdiğimimde sank bugün çatlamış gibi🥰🤲🏻🌺
Dolphin16 [https://mutluresim.com/images/2023/05/05/t5uIi.jpg] Kızlar Ayın 29 koyu renkteydi ben 28-30-2-4 olarak değerlendirmiştim . Bu gün yaptığım değer 29 çıktı çok silik gözüküyor zaten . Bilgilendirirmisiniz beni neler olduğunu ? İlk defa yapıyorum bende
ikranurkutay Dolphin16 sanki iki gün önce yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi pek bilgim yok benim ama naçizane fikrim 🌷
ikranurkutay 8143 inşallah canım bugun değerlendirme olur ama yarın olmaz büyük ihtimal işinden dolayı teşekkür ederim canım 🥰🌷
8143 ikranurkutay anladım canm olsun bugunu degerlendrin yarından sonra değerlendirin yda sabah evde felan olursa sabhta degerlendirblrsin. İnşallah seninde benmde tutar 🤲
ErdAys58 ikranurkutay Rabbim isteyen herkese versin o sevinci çift çizgi mutluluğunu Hamileyim sanada dua edeceğim 🌿
ErdAys58 ikranurkutay ikranurkutay Sen Reglden 14 gün sonra yumurtlama günün canm 28 günde bir oluyorum dediğine göre 14. Gün yumurtlama günün yani tutması yüksek
__tugbaa__ ikranurkutay avakado için bir öneride bulunabilirim. Bir muzla beraber ezip tüketirseniz avakadonun hiç tadı gelmiyor.