myangelson ikranurkutay yarınki testte görürsün büyük ihtimalle çatlama canım söyledikleri gibi havuç ye çatlamaya yardımcı oluyor
dolunayes ikranurkutay ise yaramasi bir gunluk degil ki çatlamaya yardimci canim yumurtlama 48 saate kadar surebilen birsey
ikranurkutay dolunayes anladım canım çok fazla bilgim yok dediklerinizi bire bir uyguluyorum tşk ederim 🥰🌷 çok saglun
ikranurkutay dolunayes bugün eşim vana göreve gitti 1 günlügüne yarın akşam gelcek tekrar yoğun çalışıyor inşallah yarın değerlendiririm yakalarım catlamayı🥰🤲🏻
dolunayes ikranurkutay yarin olur kuzum inşallah bugun illa sart degil dunu degerlendirdin kafana takma ve stres olma . Stresde bir hormon. Allaha guven olacagina inan.
Melek__55 ikranurkutay yumurtlam üç güne kadar yaşayabiliyorlar canm çatlamamış hala.devam et teste bugün ilişki olmasın isterseniz ara verin yarın tektar olsun
ikranurkutay Melek__55 istesekte olamaz canım 🤦🏼♀️ göreve gidiyor yarın gelecek inşallah bende saşırdim niye catlamamis diye saglun arkadaşlar ve sen anlatınca içim rahatladı🥰🌷
Littlehappy Littlehappy ikranurkutay bu arada canım sperm içeride uzun bir süre yaşayabiliyor örnek veriyorum bugün ilişki oldu ama yumurtlama ertesi gün ya da bir sonraki gün oldu yine yolunu bulabiliyormuş sperm 🤗
ikranurkutay adatuna bende bugün çatlama olcak sanıp çok panik yaptım yine pik oldu eşim göreve gitti yarın gelcek insallah değerlendirmeye çalışcam tşk ederim 🥰