Aysel_krdg ikranurkutay olmak üzere gibi ama ikisi de aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olması gerekiyor siz yinede değerlendirin bugünü
myangelson ikranurkutay henüz olmamış gibi duruyor yarın olabilir pik büyük ihtimalle ama istersen bugünü değerlendir
Kucukmeleg-bklyrm3480 ikranurkutay canım çikolata kisti olanlarda ovülüasyon testi çift çizgi çıkar ve yanıltır bundan dolayı iki günde bir düzeli ilişki yaşarsan yumurtlamayı kaçırmazsın doktorum kist varken o testler yanıltıyor kullanma dedi ben bıraktım eskiden kist vardı şimdi yok ama yinede düzenli ilişki yaşarsan test kullanmazsın zaten çok pahalı
Aysedmn ikranurkutay naçizane fikrimi belirtmek isterim bu şekilde stres olabilirsiniz sürekli test yapa yapa bende ovulasyon testi almıştım ama gün aşırı ilişki ile testi kullanmadan hamile kaldım 1 gün durup 1 gün ilişki ile daha garanti olduğunu söylemişlerdi şükür nasip oldu 💐
Cilemm1 myangelson ya dun benimde byleydi bugun pik olur diye dusundum ama pik olmadi dun iliski de olmadi bugun t biraz daha silim cikti neden byle olmustur ne yapacagimi bilemedim😔
ikranurkutay Arkadaşlar adetten 1 gün sonra test yaptım saat 4.30 da ve test pozitif yumurtlama olmuşmu sizce ilk defa yapıyorum bukadar erken pozitif olurmu 28 günde 1 regli oluyorum cikilota kistim var kızlar acaba ondan mı hemen pozitif çıktı 😁
dolunayes ikranurkutay erken yumurtlama daha iyi cocuk icin. Suan degil ama degerlendir bu gunu . Pik oldugunda lh kisminda olan rengi bastiriyor max yerindeki cozgi renk olarak
Minik-japonum-05 ikranurkutay kistle alakası yok canım bendede vardı ama yumurtlamaya engel olmuyo benimde bunay 1 gün sürdü
Minik-japonum-05 ikranurkutay kist bendede vardı onunla alakalı olmuyo bazıları adetliyken bile yumurtlama olurmuş ne kadar süredir istiyosunuz
Busraaozdgn ikranurkutay ovulasyon testinden anlamıyorum ama reglin bittiği gün girdiğim ilişkiyle hamile kaldım yani yumurtlama o zaman da olabiliyor
Papatyamoms ikranurkutay suan pık degıl bende reglden 3.4. Gun pık goruyorum genelde yandakı koyu cızgıden aynı yada daha koyu cıkmalı
myangelson ikranurkutay test yapmaya devam et bakalım ne olacak bu şekilde devam ederse bir gebelik testi yaparsın