Biranneikibebek_ Kızlar adetime 10 gün var bu ayda değerlendirdim geçen aylar gibi ama bugün öğlen kanamam oldu ve az az devam ediyor başına gelen var mı neden bu kanama acaba Haftasonu randevuda bulamadım
Aysel_krdg Biranneikibebek_ adet kanaması gibiyse doktora görünüm ama lekelenme tarzıysa bazen yumurtlama döneminde de oluyor ysa yerleşme kanaması da olabilir bir çok nedeni olabilir bu durumun
Ggok Biranneikibebek_ benimde 5 günm var adetime ama bugün çok az peçeteye kan geliyor.Hiç erken olmazdı düzensizliktr yok acaba hormonların değerlerinden mi diye düşünmeye başladım.Geçen ay normal zamanında olmuştu ama 1 pedle reglim bitmişti.Pazartesi doktordan randevu aldım baksalım ne dicek
Biranneikibebek_ Aysel_krdg kırmızı kan geliyor yoğun değil ama adet düzensizliğimde yoktur anlamadım ki düşük vs değildir demi bilginiz var mı
mervesercandemir Biranneikibebek_ düşüklerde genelde pıhtı pıhtı gelir. Şüpheleniyorsanız hemen bir acile gidin bence
2_evlatyolda Biranneikibebek_ eger rengi adetin den farklıysa Bi doktora git canım erkek bebeklerde ben yasadım ne kadar dogru bilmem ama ben hamile kaldığım da da yasadım hatta dokrora gittim nie oldu DİE 😂 hamile kalmısım yerleşme kanamasıymış sonradan ögrendim belki öyledir seninde adetim 15 haziranda oldu 19 da bitti 1 temmuzda kanamam oldu korktum hatta bu degişik Bi kanama bişey mi düşürüyorum hastamıyım die
2_evlatyolda Biranneikibebek_ allah nâsip ettiyse olmustur bi şekilde gönlüne göre versin inşallah ama ihmal etme git bi kadın doguma bu kanamadan 2 hafta sonra test yapsan cıkar
tgba715 Biranneikibebek_ yani 2 adet ortasında bazen hormonal değişikliklerden dolayı oluyor benim seneler önce çok olurdu ama adetine 10 gün varsa yerleşme kanaması olmaz canım yerleşme kanaması tam adet zamanı oluyor
Biranneikibebek_ 2_evlatyolda yarında misafirim var mecburen kalkıp temizlik hazırlık yapmam gerekiyor iptal de edemem şehir dışından geliyorlar şu an uzandım ama ya yoksa da diyorum
2_evlatyolda Biranneikibebek_ benim birliktelik sonrası oldu kanamam hatta o gün biz gece hemen acile gittik herhalde hamileydim düşük yapıyorum kimyasal sandım sonra fark ettik o gün hamile kalmısım doktor söyleyince fark ettik nasipde varsa bi şekilde tutunur sitrest yapma sen bekle dikkat et ama zaten olustuysa cok küçük doktora git sen de kanda bile cıkmaz 2 hafta beklesen öyle Bi kan ver haberdar et benide merak ederim 😍
Biranneikibebek_ 2_evlatyolda inan tam bir yıldır negatif göre göre bu ay artık saldım beklemiyorum hala bile içimden gelmiyor var demek o kadar olmadığına ikna etmişim ki kendimi sonsuz şükürler olsun bir evladım var dedim ya hiç olmasaydı diye kabullenmiştim şu an hamileysem çok şaşırırım ama hala inanmıyorum ve kanamam durmuş dün geldi sabahta vardı ama kahverengi kıvamda