Ftm16 Kızlar ilk gebeliğim 30 haftalık oldum hastane çantasına neyden kaç tane ve neler koymak gerekiyor yazar mısınız yavaştan hazırlayacağım
Papatyam28 Ftm16 canım öncelikle bebek dogdugunda senden istenilen 1 zıbın, bebek bezi ,alt üst takım, eldiven, bere ve battaniyesi bebegini giydirip sana veriyorlar senin için gecelik veya pijama takımı ve terligin önemli olanlar bunlar
Lavinyaa8 Ftm16 ben 3 taķim bebeğim için 3 tane de zibin koydum 2 pijama da kendim icin koydum 10 tane bez koydum 4 tane depend koydum yetti birde mama almanizi öneririm süt gelene kadar bebek aç kaliyor sarilik oluyor bana mama verdirtmediler sütüm 2. Gün geldi bebegim aç kaldi sarilik oldu 50 gündúr sarilikla uğraşıyorum aç bırakmamanizi öneririm
Senayl34 3 tane 5 li takım koydum 1 tanesi hemşireye vermek için 2 tane ayaklı tulum aldım 2 tane zıbın koydum 10 tane bez ıslak mendil kağıt havlu koydum kendime 2 tane pijama takımı terlik havlu müslin örtü aldım bebeği sarmak için 2-3 tane ağız mendili göğüs pedi koydum doğum sonrası depend alanalr var öneriliyor ama bende kotexin kilot bezi vardı onlardan olduğu için almadım
Papatyam28 Senayl34 digerlerine gelince hastanede kalacagın gün sayısına baglı bebek için 3 erli yada 4 derli bebek kıyafeti yedeklerini ekliyebilirsin
Poyrazin_annesi 10 lı hastane cıkısı 2 adet tulum 2 adet zıbın 2 çorap 2 agız mendılı 20 adet bez Battaniye Islak mendıl ve krem Emzik ve biberon Anne için 2 adet pijama Terlık Çorap Depend Tarak ve toka Bn iç çamasırı tercıh etmıyrm hastanedeyken
Papatyam28 Papatyam28 ya canım kusura bakma yanlış etiket yapmışım sayfa açan sahibine yazıcaktım dikkat etmemişim sana yazmış bulunmuşum🫶