Ummsuheyb Kızlar bebeğinizin başı nerede poposu nerede anlıyabiliyormusunuz dokunarak? 33 haftalık hamileyim başı dönecek mi dönmeyecek mi diye hep tedirgin oluyorum.
tazecikanneee Ummsuheyb ben 23+4üm ayaklarını dayadığı zaman net anlıyorum karnım küçük ondan mı bilmiyorum ama güçlü vuruyor daha da güçlü olucak diyorlar şimdi bile bazen yatarken karnımdan çıkacak ayakları zannediyorum 😂😂
Pirayeee Ummsuheyb bizimkinin döndüğünü doktordan öğrendim. Ayaklarını hep kaburgamda hissediyorum artık 😄😄
Cismmpoyraz48 Ummsuheyb bende 30 haftaligim bende emin değilm gündüz kaburgalarima vuruyor bu demek oluyor baş aşağı ki ayaklarıyla kaburgalarima vuruyor e geceleri kasiklarima vuruyor bu neyin nesi anlam veremedim 😁 sürekli pozisyon değiştiriyor sanırım 🤔
CansuOztomurcuk Ummsuheyb Valla ben anlamıyorum. 34. haftamdayım. Zaten baş geliş pozisyonunda oğlum ama yine de doktorum poposunu, ayağını, elini söylemeden bilemiyorum ne tarafa doğru olduğunu. 😂
Krm 36 haftaligim tekmeler minik minik dokunuşlar gibiyse elleri biraz daha ittirir gibiyse ayakları koca bir kütle gibiyse ya popo ya da kafası diye düşünüyorum. Ama pozisyonunu doktor söylemeden ayırt edememiştim. Dönmüştü mesela kafa aşağıya ama ben anlamamıştım.