duygusal_ Haftada tanıştık İlk NST de sancım var çıktı Pazartesi günü 36. Haftamda NST de yine sancım var cıktı fakat yok🥲
ygmrtpclr 32+1 de doktorumun isteği üzerine girdim. 36 dan sonra haftalık olarak gideceğim inşallah zaten 39 da sezeryan olacağım aksilik olmazsa
Fatmanur123 Gulsahkuzu ben şuan 36 haftaligim 31. Haftada nst başladı her hafta gidip düzenli olarak giriyorum
Ecee_0661 Gulsahkuzu 26. yada 28. hafta olmasi lazimdi haraketlerini iki gun boyunca hissetmedim ondan erken haftada girmistim ama uyuyormuş uykucu miniğim nsten cikinca hareketlendi normal rutin muyanede ise 36. haftada baslamistik nstye suan tabi ustunden 9 ay gecti hayla dün gibi aklimda şuan doğdu ve 9 aylık oldu bile 🙈 darısı size inşallah ❤️
542854 Gulsahkuzu bakalım bizde 31+2 günlük oluyoruz bidahaki kontrolde bizden isteyecekmi doktor nst
Strawverry Arkadaşlar benim doktorum 34 nst girmen lazım dedi kendisi gitmiş baska hastauene gidicem randevi aldim gittiğimde alırlar mı yoksa nst icin gün felan veriyorlar mı ilk hamileligim bilgim pek yok bilgisi olan yazabilir mi