Umutluannecik Kızlar tüpleri kapalı olup normal hamile kalan oldumu Bu halde olanlar ne gibi yol izlediniz
CeydaST Umutluannecik tüpler kapalıysa zor hatta çok zor. Açılması için yapılan işlemler varmış ama o da garanti değil. En düz yol tüp bebek
SheeR Umutluannecik bildiğim kadarıyla kapalı olan tüpleri açıyorlar rahim filmiyle açılmazsa laparaskopi ile açılıp normal gebelik elde edilebiliyor
Kivircikkuala Umutluannecik kuzum ben Laparoskopi ameliyatı oldum perşembe günü . Ameliyat olman lazım
Umutluannecik SheeR doktorum önermedi eşimin iler hareket ve sprem testi düşük çıktığı için de tüp bebek te de olmadı
CeydaST Umutluannecik eşinin de takviye alması lazım benim eşimde de vardı ileri hareket problemi. Docdrmfk var instagramda onda mfk Man paketi var belki eşinde işe yarar şansınız yükselir
SheeR Umutluannecik sperm sayısını hareketliliği artırmak için takviye edici ilaçlar vermediler mi nerde tedavi gördünüz
Umutluannecik SheeR konyada kullandi eşim de gerçekten kaliteli olmuyor baştan beri bu sıkıntı oldu sonra ben vs derken tüp bebek yaptırdık
SheeR Umutluannecik bende tüp bebek hamilesiyim eşimde sperm yok denecek kadar azdı sadece 6 adet vardı bikaç takviye kullandı eşim 60-100 bin arası oldu sayısı