Denizinci PrensinibekleyenAnnee ben sizinkini erkek hissediyorum nedense. Sanırım oğlunuz var gönlünüzden kız geçiyordur belki 🫶 hayırlısı olsun hakkınızda 🙏🙏inşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza
PrensinibekleyenAnnee Denizinci hayırlı olsun canım bende kız hiseddiyorum ama bakalım oğlumda hissettim oldu bakalım 😊tabi gönlümden geçen kız 🌸
Denizinci PrensinibekleyenAnnee bazen anne hisleri de tutabiliyor ❤️❤️ belki de kızdır . İnsan farklıyı tatmak ister ben sizi anlıyorum. 🍀🍀
PrensinibekleyenAnnee Denizinci öyle canım burdada bı kız diyorlar bı erkek 😂 ama gördümkü 10 kişi aynı şeyi hissetsede bı kişinin hissettiği bile doğru cıkabiliyor 😊
Denizinci PrensinibekleyenAnnee aynen öyle☺️ sohbet, muhabbet olsun işte tahmin ediyoruz ya da tahmin istiyoruz . 🍀 yoksa zaten belli sadece süre alıyor öğrenmek 😂
Dudu1988 H14 heh seninkini bildim o cikinti pipi gibi duruyor evet ama kızların ve erkeklerin çıkıntılari çok farklı bence ondan kiz die dedim
Dudu1988 PrensinibekleyenAnnee ay evet ben küçükleri hiç anlamiyrm kafa yapilrni net görmek istyrm genelde
alakayamaydanoz Denizinci ay benim de bi kızım var bunu erkek hissediyorum 12 haftalıkken kıza benziyor dedi ama bakalım 🌸