Busraa42 mervee67 rica etsek acaba uyuşturunca takarlarmı ki sondayı çok soru sordum kusura bakmayın ya🤭
mervee67 Busraa42 Sorabilirsiniz tabiki, sanmıyorum ama zaten bişey döküp takıyolar adını unuttum acı hissetmiyosunuz
Busraa42 mervee67 merve hanım acaba mete hocaya 10 gün sonra kontrole gittiniz mi gittiyseniz onun içinde mi randevu almak lazım acaba
mervee67 Busraa42 Evet aslında ben randevu almıştım ama nedense MHRS otomatik iptal etti , içeriden kontrol kağıdı alıp sıra açtırmıştım, sırayı açtırdıktan sonra tekrar girip söylerseniz bebeğim var falan diye hemen alıyolar
mervee67 Busraa42 Aynen bencede çalışma cetvelindenn bakın doktorunuz hangi gün varsa o gün gidin direk
Busraa42 mervee67 çok soru soruyorum ama çalışma cetveline nrden bakılıyor doktorun çarsamba gittim yoktu mesela
mervee67 Busraa42 Sorabilirsiniz ne olacak, Google konya şehir hastanesi doktor çalışma cetveli yazarsanız çıkıyor
ykyftmnr Hanımlar konya şehir hastahanesine randevu bulamıyorum mhrsden. Nasıl alabilirim. Bir de başka bir devlet hastanesinde takipli olup oraya giysem sezeryana kabul ederler mi
Tuuba100310 ykyftmnr talep olusturunca mutlaka yer acilinca bildirim geliyor biraz gec olabiliyor ama bn hep talep olusturarak aldim.sezeryanimi sehir hastanesinde oldum.ilk zamanlar kizilaya gidiyordum özele 6aylikken falan basladim şehir hastanesine.. yani alirlar niye almasinlar dontorunu seversen soyle sizde sezeryan olmak istiyorum diye doktor zaten calisma gunune ameliyat gunune tarih veriyor