Selam kizlar benim doğum tarihim 25 nisandi ogun kontrolumz vardi sabah gittik utrasondan bakti doktor rahim kapali görünüyor dedi nsteye bağladilar sanci cikmadi bnde hafif bi adet agrisi vardi cok az suan bile var dedim gel bi bakalim dedi 4 cm aciklik vardi yarin gelin suni ile dogurturm seni dedi sok oldum oyle bisey beklemiyordum bn kendi sancimi beklemek istiyorum dedim 40 bitti her gun bebegin alehine olur ona gore karar vermelisin fln dedi en gec cumayi verdi sanci gelirse gelirsin gelmese suni ile fln dedi neyse eve geldik oturdum dinlendim aksama dogru birden bi sicaklik hissettim su flndir kesin dedim hatta gidip baktim kahverengi siyah adet kanaması gibi gitti lavaboya ama akintiliydi kanama sandim ben sanci falan yine yoktu hafif vardi o gunde sabaha karsi belden hafif sanci vuruyordu ama rahatsız edici degil yani aynisi gibiydi temizlik falan yaptim butun islerimi yaptim sil supur mutfak lavabolr vs dus aldim hemen tahmin ettim zaten hastaneye gitsek gelmicegimi🤭4 cm den sonra daha aciklik olmustr dedim saat aksam 9 da hastaneye gittik ebe bakti 6 cm olmustu doktorumu istedim onu aradilar suni verin geliyorum demis benim yine sancim yoktu nstye girdim yine yoktu anlicaginiz suni takildi 10 15 dakika icinde agrilar geldi git gide siddetlendi tabiki cikarin istemiyorum bunu diyodum🤭bu arada agri esigm cok dusuk benim dibine dibine yasiyorum herseyi ebe catala alip yine bakti 7 8 olmustu dogumu baslattilar hemen nasil bi agri ama anlatamam oyuzden cok bagirmali aglamali ciglikli bir dogumum oldu 9 bucuktan 11 bucuga kadar kizim tam 11 35 de dunyaya geldi karina bastirmalri bi dogum kadar yine aci verdi bana kimseyi korkutmak icin yazmıyorum ama ben bayginlik gecirdim kendimden gectim sesleri isitiyordum kimseyi gözüm görmüyor du doktor birakin 5 dakikaya kendine gelicek fln diyordu cok agri cektim cataldan indim yere aldi ebe beni secde pozisyonu dedi ikindim yerde her agri geldiginde sonra bakti catala gelmen lazim artık dedi oldu dogum oyle boyle dikis atildi 10 dikisim var suan ciddi anlamda yuruyemiyorum tuvalete gidince agri cekiyorumm ve cok sızlıyor birde ustune siddetli adet agrisi geliyor makata kasiklarima vuruyor 4 gunluk anneyim henuz cok yeni iyileşmem zaman alicak ama sirf hemen ayaga kalkmak için normal istedim boyle beklemiyordum kurtuldum çok sukur gecer bugunlerde sabir sadece diyorum gebisler allah yardimcnz olsun kimse o kapida kalmasın kendinize cok dua edin o an ❤️