SevdaTacoluBakr Merhaba arkadaslar dahiliyeye gittim tokluk 152 çıktı. .20 gün kendim ölçüm yapmamı söyledi eğer 140i asarsa gel dedi ve ben yemek yedim hemen ölçüm yaptım bugün öğrendim ki yemekten 2 saat sonra olcecekmisim kaçı geçmeyecek ne zmn ölcecegim kaç çıkmalı bilgisi olan varmi
Haticeozlem SevdaTacoluBakr benim de yüksek çıkmıştı ama bana yemekten 1 saat sonra olc demişti doktorum ve sonuç olarak malesef ınsulin veriler bana günde 3 defa vuruluyorum igne
IlaydaOrhanKopuz SevdaTacoluBakr benim gebelik şekerim var yemeğe oturduğun dakikadan itibaren 1 saat sonra ölçüyorsun cnm.
SevdaTacoluBakr Sinem1051 belli bi diyet demedi cnm tatlı şeyler ve meyveyi dikkat et dedi ben zaten çok kg almayim diye kendimce diyetteyim sağlıklı şeyler yemeye calisyorum doğuma 40 gün var 9 kg almisim...Bugün açlık 104 yemek yedim 1 saat sonra tokluk140 cikti.
Swraksya Bende de gebelik diyabeti var öncelikle ilk lokmadan 2 saat sonra ölçmeniz gerekiyor.. Açlık en fazla 95 tokluk en fazla 140 olması gerekiyor..
Swraksya eymeninannesii ay Allah kolaylık versin ben şimdilik diyetle kontrol altında tutmaya çalışıyorum size insülin vermek için en fazla şekeriniz kaç oldu da verdiler..
eymeninannesii Swraksya tokluk 170 falan cnm bende diyet yaptm düşmeyince bi de gebelikte daha yüksek cikiyomus canım şeker
SevdaTacoluBakr seker biraz yüksek çıksın mesela 150 hemen takiyorum sanki bebeğim içimde can çekisyor zannesiyorum😢