Lavinia96 Değerlerim sağlıksız ilerliyor. En son salı günü 86.5ti. Bugün 141.1 çıktı. Doktor sağlıksız ilerlediğini söyledi iğne yaptırmamızı istedi. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum beklemeli miyim lekelenmem de var ara ara
Serpbars Lavinia96 lekelenme varsa bekle kuzum bende geçirdim ekimde dış gebelik kuzum bir doktor gel hemen yapalım dedi kırktum özel bir doktora gittim bekle dedi inicek seninki dedi çok yüksek değil eğer lekelenmede varsa dedi çünkü iğne kötü bir yıl beklemen gerekecek bir hafta bekle kuzum baktın olmadı iğne yaparsın çok geçmiş olsun kuzum
Lavinia96 Serpbars çok korkuyorum çıktığımdan beri ağlıyorum. Başka bir doktora daha gitmek istiyorum. Ama zaman geçerse ve tehlikeli olursa diye de korkuyorum
Serpbars Lavinia96 2 günde bir kan ver yine tabiki kuzum ama iğneyi hemen olma bende baya korkmuştum 500 kere kade çıkmıştı benim ama aşağı doğru eğilim gösterince beklemek gerek bazen kendi kendine düşüyor benim öyle oldu ilk zamanlarda kahverengi lekelenme oldu sonra kırmızıya döndü