Melikeeeeee1107l8
Melikeeeeee1107l8
RNurr
Burdan ikinize yazayım .
P tesi kontrolüm vardı sancı vardı ama basitti . Muane etti eve yolladı dedi haftaya kadar bekleyelim normal doğum için dedi bende tamam dedim eve geldim uzun bi yürüyüş yaptım . Eve geldim spor yaptım sıcak banyo yaptım ananas yedim . O kadar hareket ettim ki . İçimde bi hafiflik vardı . Gece yattım ufaktan sancılar başladı ama geldi gitti . Zor da olsa 2 saat uyudum sabaha karşı uyandım baktım biraz azcık kan geldi . Ama önemsemedim gene geri yattım bu sırada sancım çok geliyor gidiyor. Kalktım yine sıcak bi duş yaptım çıktım öğlen namazı kıldım peşine sancım geldikçe elimde tarak vardı onları sıktım sancıyı bastırıyor . Aklınızda bulunsun . Saat 2 buçuğa kadar sancılar çok sıklaştı doktorda sıklaçınfa gel dediği için hep evde geçirdim bu süreci . Hastanem de çok yakın zaten . En son ki sancım geldi ve geçince biz hemen arabaya bindik ve hasteneye otoparktan indim direk wc gitcem ben dedim beni sokmadılar doğum belki diye . Doktorun yanına gittim hemen bi muane etti açılman 6 cm olmuş kızım hemen yatış yapın odaya geçin dedi . Hayret etti bu kadar sancıya evde nası dayandın diye. Çünkü iğne acısına dayanamadığımı biliyordu doktorum. . Oda sürecini de isterseniz anlatırım . Ama anlatmasam daha iyi 🙈 sonuç olarak 38+6 da kızımı kucağıma aldım ve 4 günlük olduk bile 🌼🌼🌼🌼🌸🌸🌸💜💜💜💜