Yagmur8001 Merhabalar ikili test sonucum temiz çıkmıştı ancak 16+5de kontrole gittiğimde kalpte parlaklık ve burun kemiği kısalığı tespit edildi . Bu tarz tespitleri olup nifty testi ya da amniyosentez testi temiz çıkanlar var mi acaba moralim çok bozuldu..
Neclademircakmakci Yagmur8001 merhaba canım benim de aynı şeyler vardı bugün amniyo sonucumu aldım on testlerim temiz çıktı çok şükür senin de öyle olur kalbini ferah tut
Yagmur8001 Ayrıntılı değildi , 2 hafta sonra ayrıntılıyı önerdi . Ama kendi kullandığı makina baya iyi doktorun ve parlaklık görünce burun ölçümü de yaptı . AnnesiyimM53
AnnesiyimM53 Yagmur8001 hay Allah ne desem yalan olur kuzum inşallah benek sağlıklıdır canım bnm rabbim tüm annelerin bebeğine sağlık versin herkesin bir derdi var benimde ilk bebeğim de kromozom bozukluğu var dawn sendromu değil hastalığının ismi yok şimdi yine gebeyim bende korkuyorum vallahi birşey çıkacak diye 😞😞
Yagmur8001 Tekrardan merhaba 20+5de tekrar doktora ölçüm için gittik kalbinde hafif parlaklık olduğunu ve burun kemiği ölçüsünün 5,2 olduğunu söyledi . Eurofins firmasına kan verdim fetal DNA için ama iki hafta oldu hala dönüş yok çok tedirginim.
Yagmur8001 Sonuçlarım geldi , temiz negatif çıktı yani 😍🙏🏽 Olurda ilerde okuyan biri falan olur merak eder araştırma yaparken fikir olsun herkesin sağlıkla kucağına alması nasip olsun inşallah 👶🏻😍