Bir_tirtilannesi Sabah rüyamda sushi yiyordum daha önce hiç yemedim ama rüyamda sosa bandirip yiyordum. Ve şuan canım deli gibi istiyor ne yapabilirim 🥺🥺
Yazmelegi_ Bir_tirtilannesi pişmiş halini bir kere de olsa yiyin bisey olmaz bence çünkü ben canımın her çektiği bir kere de olsa az bisey yiyorum
Bir_tirtilannesi Orucu12 daha önce yemedim hiç normalde tiksinirim ama şuan canım deli gibi istiyor 😅
ikiprensannesi__ Bir_tirtilannesi çiğ et balık zararlı diye biliyorum canım ama internetten bak zararı yoksa 1 2 tane ye olmazsa 😄
Tugraseda Bir_tirtilannesi california roll yiyin suchinin en masumu o. Yani yiyin dedimse nefsiniz körelsin diye 2 tane yiyiverin daha önce yemedim diyosunuz belkide hiç hitap etmiycek beğenmiyceksiniz. Suchinin taşıdığı riski hafif sulu kalmış yumurtada taşıyo valla çekin beslemelenizi şifa olsun diyn yiyn😂
elifcicek_07 Pişmiş olanlardan yiyebilirsiniz miktar söyleyemem ama az yiyin. Çiğ sakın yemeyin emin ol ilk küçücük ısırıktan sonra pişmiş bile yiyemeyeceksiniz çok kötü bir tadı var ya