SuzanOktay Kızlarr 2 buçuk aylık hamileyim.Eşimle ultrason kağıdıyla güzel fotoğraflar çekildik.Paylaşmak için sabırsızlanıyorum.Yani sizce sosyal medya da paylaşsam bir şey olur mu? Nazar değer diyorlar ama bilemedim bi yandan paylaşmak istiyorum.
Zeynepozcan SuzanOktay olacak olan bi şekilde oluyor yine de varsa etrafında kem gözlü nazarı değer dediğin biri paylaşma ya da ona gizle
esraamom SuzanOktay bu sizin tercihiniz bence ama ben sevmiyorum yani hem nazara inanırım kötü gözle değilde imrenerek bakanın bile nazarı değer. Birde bebek isteyipte olmayanları düsünürüm hep icine burukluk olur mu diye bende bu yoldan gectim kayıplar yasadıgım icin hamilelikte hic paylasmadım
ikiprensannesi__ SuzanOktay biraz daha sabret canim ben kimseye söylemedim hamileligimi 17. Haftamda cinsiyet partisi ile birlikte öğrendiler ne kadar olsada göz oluyor amalesef
Denizkaramuk SuzanOktay ben paylaştım birşey olmadı çok şükür. Valla göbeğimle de fotoğraf paylaşıyorum. Bişey olucak düşüncesiyle paylaşırsanız çekersiniz zaten. Milyonlarca takipçili ünlülerin cocuguna nazar değmiyor bana mı değecek diyorum sizde öyle düşünün.
gakkoyengee esraamom sende ben gibisin cinsiyet partisi yapmadım bir fotoğraf bile paylaşmadım şu an 14 haftalığım banada biraz saçma geliyor ya nazardan ziyade hem çocuğu olmayanlar olabilir hem gösteriş gibi geliyor yemek paylaşanlardan da değilim aslaaa paylaşmam hatta sosyal medyayı aktif bile kullanmam sonuç olarak sosyal medya ben bunu yaptım sen şunu yaptın ortamı belli bi süre sonra çok boş gelmeye başladı bunlar
SuzanOktay @esraamom Evet böyle düşünülünce haklısınız .Ama etrafımda sosyal medyamda öyle birileri yok o yüzden içim rahat.Kararsız kaldığım için de fikir almak istedim.🌸
esraamom gakkoyengee bende öyleyim yemek falan atmam eskiden cok aktif bir insandım kullanırdm ama artık saçma geliyor gezerim tatile giderm öyle paylasırım arada ama belkide bebek konusunda hassas olduğum için paylaşılmasını tercih etmiyorum
SuzanOktay @gakkoyengee Tabi ki fikrinize saygı duyarım bende tam tersine aktif kullanıyorum sosyal medyayı ve bir şeyler paylaşmak beni mutlu ediyor 🌸
gakkoyengee SuzanOktay o zaman paylaş canım 🤷♀️ nazar vs inanırım ama şöyle bir şey var o çocuğun dünyada yicek rızkı yoksa nazar bir şey yapmaz nazara inanıyorum ama o derece de etkili olduğunu sanmıyorum dua et gerisi taktiri ilahi
262223-- SuzanOktay herşeye nazar değer diye adım atarsak gerçekten olacağı yoksada olur kötü enerjiyi üstünuze çekmeyin rabbim esirgesin korusun tüm bebekleri inşallah evet etrafta anne olmayı bekleyen çok kadın var sizde mutluluğunuzu yaşamak en doğal hakkınız rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Yazmelegi_ SuzanOktay bence bir iki ay daha bekleyin🌸 ama story atıcam derseniz o olabilir gönderi kalıcı ya o yüzden onun için dedim
Ruhsuz SuzanOktay ben hiç paylaşma taraftarı değildim ,4 tane de kaybım olunca 8 ay sakladım hamileligimi uzakta yazsadigim için sorun olmadı saklamak 🤲🤲Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Minigininannesi SuzanOktay canım nazar diye bir şey var dikkatli ol fotoğraftan değmiyor diyenler çok ister inan ister inanma bayramda bıkac foto attık sonrası suan hayatımız alt üst oldu ve bizi bilen aile dostu kendisi hoca olan amcamız tamamen nazar diyor