gizem3572 Turna44 sezeryan oldum ben ilk dogumda 100 kiloyla gittim 🙈🙈 dogumdan snra 13 kilo verdim hemen dha sonra 30 kilo verdim smdi tekrar aliyorum yine veririm yeterki saglikla gelsin bebegim
Turna44 Cey_Cey_ yaşadıkça öprenicez inşallah. Kız valla ne kadar okursak araştırmak bile o anı yaşamadan tecrübe kazanılmıyor. Heleki doğumlar da ben ilkinde daha korkmuştum şimdi rahatım gidip doğurup eve gelecem nodundayum dur bakalım ne bekliyor beni ☺️
Minnak-9 Nazlicannn196 aynen biraz yurusem iş yapsam ağrı 😔 gece uykulari bana da haram sürekli uyanıyorum ayrıca kramp beni delirtiyor buna şükür diyorum genede ne zormuş 😁
Nazlicannn196 Minnak-9 valla çok zormuş bende diyorum bana niye kimse bu kadar zor olduğunu söylemedi diye sen zor geçiriyorsun herkes bu kadar zor geçirmiyor diyorlar kısmet artık napalım bebişim iyi olsunda ben herşeye katlanırım diyorum 😅😂
Turna44 Gamze-gmz ay ne güzel ikisinde nasip olmuş. Benimde bir kız bir erkek var. Buda kız olacak inşallah ☺️
Aysearjen47 Kizlar mrb bende 22 +2 haftalık hamileyim sizinkilerin hareketleri nasıl bilgi verirseniz iyi olur bu ikinci hamileliğim ben daha pek çok hissetmiyorum
Turna44 Aysearjen47 bende bugun 22+2 ben baya oldu hareketini hissediyorum 15. Haftada falan dı. Günlük düzenli hissediyorum. 3. Gebeliğim benim
Minnak-9 Nazlicannn196 ay yok rahat geçiren nadirdir bence büyüdükçe zorlasiyor gibi ama napalim saglikli gelsinler de ,😁
262223-- Turna44 19+3 cuma günü kontörele gitmiştim 20 cm 350 gram dedi 23. Haftada detaylı ultarsayon için gidcegim bende 3 kilo aldım 57 ile hamile kaldım 💙🦁oğlum olucak
Turna44 262223-- maşallah sana ve bebeğine canım. Sende bize yetişmilsin. Sağlıkla al inşallah kucagına
262223-- Turna44 amin canım inşallah rabbim esirgesin tüm bebekleri hayırlı sağlıklı evlat olsunlar ❤️🤲