momlife_7 Fatma11temmuz yaa peki sancı olduğunu anlamadınız mı açıklık nasıl olmuş🙈 ayy ben bile heyecanlandım
antk_05 momlife_7 36+4 deyim bende haftaya çarşamba çatı muayenem var normale uygunsam 23 Mayıs’a kadar bekleyecem iki gün önce nst de sancım çıkmadı bebek daha yukarda
Eda6 momlife_7 benim de bugün tam 37 oldu. Bizde esimle işinden dolayı ayrı sehirlerdeyiz. Onümüzdeki hafta sonuna gelecek çok korkuyorum o gelmeden doğarsa diye.🥲Salı günü de kontrolüm var ara ara ağrılar giriyor annem ve de doktorum normal onlar dedi😅heyecanlıyım 🥹
gggb Son 15 günüm kaldı gerçekten şaka gibi aşırı hızlı geçti sanki hamileliğim , kendimi hiç bişeyden de esirgemedim hiç anlamadım hamile olduğumu 🙈🙈 sezeryan istiyorum doktoruma kalsa hemen alıcak ama ben 40 ı beklesin istiyorum sizde durumlar nedir 🙈💙
momlife_7 gggb ayy bence beklemeyin hemen kavuşun bebişinize benim sezeryan olursa kontrolden 4 gün sonra doğumum inşallah Allah nasip ederse sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin Allahım bebeklerimize az kalmıs sizin bizim 8 mayısta belli olacak sezeryan mı normal mi diye 🥰
Canan-02 bende 37 haftadayım iğne batması gibi elektrik çarpması sancılar aşağıya doğru aşırı baskı var belim ağrıyor henüz nişan görmedim yada geldi fark etmedim ama suyumda yk velhasıl çekiyoruz bişeyler geliyor gelmekte olan bir önce sağlıkla gelsin istiyorum bende sabredemeyenlerdenim
ilkay_01 momlife_7 dün muayene oldum benimde hiç acımadı zaten dr eline jel sürüp muayene ediyor 10 saniye sürüyo korkma 😍🌸
Nazlison Ben 37 girecekken elendim dün doğum yaptım rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin ❤️ Su gibi doğum yapın insallah
momlife_7 Nazlison amin inşallah bi anda mı oldu doğum nasıl yani 😇 sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz Allah bağışlasın ❤️
Nazlison momlife_7 evet biranda uykumda suyumun gelmesiyle hasteneye gittik kızımız öğlen kucağımızdaydı❤️
Seldaca Bende 37+5 oldum bugün. Son günler iyice heyecan bastı rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin
Nazlison Fatma11temmuz sabaha karşı uykuda suyum geldi komple boşaldı hastaneye gittiğimde su kalmamıştı yavaş yavaş sancı başladı saat 11 de tam açılmayla 12.05 de dünyaya geldi kızım
Eluf momlife_7 amin inşallah canım hemimizin sağlıkla gelsinler bebisler.bende 36.4 oldum artık gelsin istyorum zaman geçmiyor heyecan var korku var ara ara ağrım oluyor bian önce olsun istyom
momlife_7 Nazlison yaa maşallah bende bundan çok endişeliyim bir anda suyum gelirse diye eşim de yanımda değil ne yaparım bilmiyorum 🥹❤️
Nazlison momlife_7 bende hep insallah sancım başlar açılmam çok olur giderim orta patlatırlar diye dua ederdim tam tersi oldu direk uykuda tüm suyum geldi gittiğimde su kalmamıştı ama önce hafif adet sancısı gibi başladı 3 cm açıklık var dedi sabah 6 dan 11 kadar tam açıklık olmuştu