guzelanne01_ 7 haftamız kaldı 31 haftalığız sezeryanım 38 39 da doğum dedi doktorumuz inşallah☺️Ve rüyalarım başladı hep normal doğuruyorum Kızımdada aynı olmuştu
zeynozey guzelanne01_ ay bende de aynısı olmuştu ilk hamileliğimde 😅 hastahaneye yetişemeyip evde kocamla doğuruyodum😂😂😂 şimdi 2. Ye 25 haftalık hamileyim daha başlamadı rüyalar 😬😬
momlife_7 guzelanne01_ evet benim de başladı kolidorda sancı çekiyordum kolum da serum sanırım suni sancıydı doğuma alacaklardı uyandım 🤗🤭
Feyza03 guzelanne01_ ay ben de bugün gördüm, beş dakikada doğuyodu😅 emzirdiğimi falan gördüm özlemişim 😍
guzelanne01_ zeynozey bendede yeni başladı son zamanlara doğru başlıyor ben hep evde doğuruyorum zaten😂Yine evdeyim bilmediğim bir evde yürürken bir anda doğumum başlıyor tek başıma ağrısız sızısız doğruyor nasıl seviniyorum sezeryan olmıycak diye😂
guzelanne01_ momlife_7 sık sık görmeye başlıyorsun kızımda artık rüyamda doğurmaktan gerçeğini aramaz olmuştum😂Birde kızım detaylı usgdeki resmiyle aynı doğdu hep o resimdekiyle doğum yapıyordum,oğlumun yüzünü göremedim hep farklı yüzlü bebekler🦦
momlife_7 guzelanne01_ evet aynen öyle bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinlerde inşallah bizde de 4 boyutlu ultrason da farklı çıktı hep hangisi doğru doğunca göreceğiz 🙈🤭