gzl_2320 Esmaaa61 senin değerler benimkilerden düşük bi tık bakalım yarın muayenem var doktpr ne diyecek çarı muayenesi de olucam 😁🥺🥺
gzl_2320 Esmaaa61 37 olucam yarın🙏 senin kaçıncı haftan? Doktorumla görüşeyim de yaptırtır büyük ihtimalle
Esmaaa61 gzl_2320 bende 35+3′deyim,Aynen muhtemelen doktorun ister çünkü asıl belirleyici değer oymuş
Esmaaa61 gzl_2320 inşallah kötü birşey çıkmaz psikolojik falandır,burada sonucunu bekliyor olacağım kendim kadar merak ettim nerdeyse senin de sonucunu
gzl_2320 Esmaaa61 inşallah ikimizde de bişey çıkmaz yüzdük yüzdük sonuna geldik sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza 🙏🥰 böyle dertleşmek aynı dertlerden konuşmak çok rahatlatıyor
Mervebyr20 Esmaaa61 bende aynı durumu yaşıyorum canım kan tahlili yaptım temiz çıktı gebelikten kaynaklı kaşıntı geceleri öldürüyor kaşınmaktan ama doktorum bi hap verdi uyumadan içiyorum çok şükür üç gündür kaşıntı yok
Esmaaa61 gzl_2320 aynen öyle 😊 ve bazı yazılanlara göre bu durumu yaşayıp hiçbir şey de çıkmayabiliyor , içimizi ferah tutalım
gzl_2320 Esmaaa61 benim doktor başka test istemedi. Siz ne yaptınız? Safra asitleri testini yaptırdınız mı
Esmaaa61 gzl_2320 benim doktorum en gerekli olan,kesin sonuç veren o dedi, vücuduma falan da baktı kaşınmaktan yara yapmıştım o yüzden istedi ,yaptırdım bu sabah yarın sabah çıkacak sonucu
tugcee0 Esmaaa61 sağlık ocağı da yapar canım alt ast değerlerine bakılıyor durumu anlatırsanız kan testi ister doktorunuz
Esmaaa61 gzl_2320 canım sana da söylemek istedim, hani benim doktorum safra asidi testi de istemişti ve bebde yaptırmıştım ya bugün sonucu çıktı güzel çıktı elhamdülillah bir sıkıntı çıkmadı senin de aklında kaldıysa söyleyeyim dedim
gzl_2320 Esmaaa61 çok şükür🙏 bu bebişler korkutuyor bizi böyle ne kadar çok hastalığı varmış hamileliğin😁 İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏😍