Sil12 Janset son haftalarda ne yersen zaten hepsi bebeğe gidiyor ben şuan çok yiyemiyorum bebek kilo aliyor diye
Senoss5334 Sil12 bebeğin kilolu olması sorun mu bugun kontrolüm vardı bebek 12+4 günlük doktor 100 grm dedi az internetten araştırdım bana çok geldi ama doktor bişey söylemedi kafama takıldı
Bos Sil12 canim sen bebeğin kilo almasını istemiyor musun?Benim de bebeğim biraz kilosu fazla, acaba neler yarıyor bebeğe, onları yemesek. Var mı bilgin?
ttgb38 Neden buna gerek duydun ki? Doktor kilo almalı dese ne yemen gerektiğinide söylerdi... Kilolu bebek doğurmak sağlıklı bir durumda değil hem senin için hemde bebek için mesela ben 36. Haftadayım doktorum anca 3 kilo doğar bu bebek dedi ne yapmalıyım kilo alması için dedim doğunca alır annesi dedi güldü herşey yolunda kilolu bebekte iyi diye bir kural yok dedi
Milemninbir Sil12 benimde 30+3 gün bugün 1900 gr 42 cm di 38 hafta gibi sezaryan olucam 4 kiloyu bulur mu acaba yaa çok merak ediyorum tombik bi oğluşum olsun çok istiyorum 🤗🤗
Krkckbraygt Bende şuanda 30 haftaligim 1,5 kilo doktor haftasıyla uyumlu dedi Çok ta takılmıyorum kiloya önemli olan sağlıklı olması.
Sil12 Bos benim doktorum ekmek tatlı ıste kilo yapıcı şeyler yeme az ye dedi . Normal doğum olucak inşallah ve bebek fazla kilo alırsa çok zorlanirim