Rabiakltk5 Kızlar gebelik düşünüyorum ama öncesinde kilo vermek istiyorum 75 kiloyum sizler neler yaptınız vermek için hangi diyetleri uyguladiniz
zeynozey Rabiakltk5 ver kilo vere hamilelikte çok faydasınj görürsün.. şekeri ve unu bir süre bırak yürüyüş ve bol su 👍🏼👍🏼👍🏼
Anneyimbennanne Rabiakltk5 Benim yengem şart 7 den sonra hcbrsey tuketmyordu. İlk başlarda çok zor olmuştu ama sanırım 20 kiloya kadar verdi hemde kısa bısureligine . Çok rahat uyuduğunu uyandığını söyler hep. Şimdi oda doğum yaptı kilo vererek gayet iyi oldu . Deneyin isterseniz . Kolaylıklar diliyorum
Snnaadayi @Rabiakltk5 gecen yıl bende 75 kiloydum düzenli az beslenme bol su bide bitki caylariyla 15 kilo verdim 60 kiloya düştüm sonra hamile kaldım şuan 31+4 haftalık hamileyim ve 70 kiloyum
Dolphin16 Snnaadayi bende 75 kiloyum Ocak ayında diyet yaptım sirkeli sular tarçınlı sular bitki çayları derken adetimi kendi kendine hem geciktirdim hem düzensizleştirdim bıraktım verdiklerimi geri aldım bi iki ay adetim düzensiz oldu anca düzene girmeye çalışıyor bıraktım diyeti falan sağlık olsun yani hem çocuk düşünürken sağlığımdan olamam dedim 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ sonuç 75 kiloda ilerliyorum 😀 hamile kalma denemelerim devam ediyor 🤲🤲
Snnaadayi @Dolphin16 bitki çayı içerken dikkat edilmesi gereken şey bol su tüketimi ben bı sorun yaşamadım tabi bünye meselesi sağlık olsun
Dolphin16 Anneyimbennanne onuda denedim ya olmuyor sabitlendm 3 seneden beri ne alıyorum ne veriyorum
Kucukmeleg-bklyrm3480 Rabiakltk5 spor canım diyetle kilo veremezsin koşu yapmalısın kahvaltıda ekmeği azaltmalısın tatlı yemeyi o süreçte kesmelisin akşam sekiz buçuktan sonra bişey yememelisin kuru yemiş ye aralarda haftanın üç günü koş aç karnına sadece yarım muz ye öyle koş ozaman bana teşekkür edersin
Anneyimbennanne Rabiakltk5 Sadece ona dikkat etti. O saate kadar herşey tuketiyor o saatten sonra küçük meyve bile almıyordu ağzına . 😊
Nurse2018 Rabiakltk5 bende 70den 65 e düşeyim öyle gebelik planlayayım dedim aksine 5 kg daha aldım öyle gebe kaldım nasıl oldu anlamadım hayaller hayatlar oldu 🤣
Mzzz Beyaz ekmeği kes, şekeri kes, akşam belli saatten sonra yemek yeme, abur cubur çok fazla tüketme ben bu şekilde 60tan 52 ye düsmustum Allah’tan kilo verdikten sonra hamile kaldım gerçekten hamileliğe ne kadar zayıf başlarsan o kadar iyi oluyor 🙏😇